Breaking News

Γιατί σταματά η παραγωγή του Range Rover Evoque Coupe;

Γιατί σταματά η παραγωγή του Range Rover Evoque Coupe;

Την απόφαση να διακόψει την παραγωγή του Evoque με coupe αμάξωμα από το 2019 έλαβε η Range Rover.

Ο λόγος είναι οι χαμηλές πωλήσεις που σημειώνει το Range Rover Evoque Coupe, αν και η βρετανική εταιρία δεν έχει δώσει σχετικό επίσημο αριθμό. Πάντως το πεντάθυρο Evoque αντιπροσωπεύει το 95% από τις πωλήσεις του μοντέλου. Παράλληλα αναφέρεται ότι οι πωλήσεις του Evoque Coupe έπεσαν αισθητά από τότε που λανσαρίστηκε η cabrio έκδοση του.

Θα πρέπει να πούμε στο σημείο αυτό ότι το Evoque είναι το μόνο SUV που προσφέρεται με τρία διαφορετικά αμαξώματα, καθώς διατίθεται ως πεντάθυρο, cabrio και coupe.

Πάντως η χρονική συγκυρία της εν λόγω απόφασης δεν είναι τυχαία, καθώς η Range Rover έχει ήδη στα σκαριά το νέο Evoque, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2019 και θα ενσωματώνει στοιχεία από το μεγαλύτερο Velar, ενώ θα βασίζεται στη βελτιωμένη πλατφόρμα D8.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Evoque CoupeRange RoverVelar

Related Articles

Λες κρυώνω και το νέο Volkswagen Golf σε ζεσταίνει (video)

Καινοτομίες ακόμα και στο σύστημα κλιματισμού θα εισάγει το νέο Volkswagen Golf. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το επερχόμενο Golf

Η Toyota Supra που πουλήθηκε για 1,8 εκατομμύρια ευρώ

Όσοι έχετε βάλει στο «μάτι» τη νέα Toyota Supra που αποκαλύφτηκε πριν από μερικές μέρες μην τρομάζετε, δε θα είναι

Γλυκές αναμνήσεις από ένα παλιό φορτηγό παγωτού

Πολλοί ίσως να θυμούνται από την παιδική τους ηλικία τις Κυριακάτικες βόλτες στο πάρκο όταν οι γονείς τους αγόρασαν παγωτό