Breaking News

Γαμήλια αυτοκινητοπομπή Ρομά στη Λεωφόρο Κηφισού

Γαμήλια αυτοκινητοπομπή Ρομά στη Λεωφόρο Κηφισού

Πάντα μια γαμήλια αυτοκινητοπομπή κάνει αισθητή την παρουσία της από όπου περνάει, καθώς τα παρατεταμένα κορναρίσματα στέλνουν ένα ηχητικό μήνυμα για το χαρμόσυνο γεγονός.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως διερχόμενοι οδηγοί της Λεωφόρου Κηφισού αντίκρισαν ένα διαφορετικό γαμήλιο κομβόι, φίλων και συγγενών κάποιας οικογένειας Ρομά, το οποίο αποτελούνταν από πέντε οχήματα, ένα μικρό βαν, ένα pickup και τρία επιβατικά.

Ο φωτογραφικός φακός του autoexcellence.gr απαθανάτισε το στολισμό των οχημάτων, ο οποίος περιλάμβανε κορδέλες και μπαλόνια κρεμασμένα στους πλευρικούς καθρέπτες και στους υαλοκαθαριστήρες.

Οι καλεσμένοι εξέφραζαν τη χαρά τους εν κινήσει, όρθιοι πάνω στην καρότσα κουνώντας μαντήλια, ενώ άλλοι έβγαιναν από τα πίσω παράθυρα μέχρι και από τα πορτμπαγκάζ των αυτοκινήτων.

Αυτό βέβαια ήταν αρκετά επικίνδυνο για τη σωματικής τους ασφάλεια, καθώς παρότι τα οχήματα κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα βρίσκονταν σε έναν κεντρικότατο δρόμο.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους….



Related Articles

Η Ford παράγει 90 μάσκες το λεπτό! (video)

Στις 4 Μαΐου η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα επανεκκινήσει την παραγωγική της διαδικασία στην Ευρώπη. Ωστόσο θέλει να παρέχει

Σύστημα εξάτμισης και ενισχυμένα φρένα για το Volkswagen Golf R

Ανοίγουμε το πακέτο “Performance” που ετοίμασε η Volkswagen για το τρίθυρο και πεντάθυρο Golf R. αλλά και για το πρακτικότερο

To νησί που «βουλιάζει» από Fiat Panda! Eίναι περισσότερα και από τους κατοίκους (video)

Σύμφωνα με τη Fiat σε ένα νησί ο αριθμός των Panda είναι μεγαλύτερος από εκείνο των κατοίκων! Ίσως το μυαλό σας πηγαίνει