Breaking News

H Citroen έχει πουλήσει 600.000 C3

H Citroen έχει πουλήσει 600.000 C3

Το δικό του success story ζει το Citroen C3, καθώς βλέπει το αριθμό των πωλήσεων του να ακολουθεί μια σταθερή ανοδική τροχιά.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γαλλική εταιρεία το δημοφιλές C3 έφτασε πλέον στον αριθμό ορόσημο των 600.000 πωλήσεων. Η τρίτη γενιά του C3 λανσαρίστηκε πριν από δυόμιση χρόνια το Νοέμβριο του 2016, ενώ εντός του 2019 οι παραγγελίες του έφτασαν τις 110.000 μονάδες. Το C3 μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι το τρίτο εμπορικότερο μοντέλο στη Γαλλία και το τέταρτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Αξίζει λοιπόν αν δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις του C3. Το 40% των πελατών του επιλέγουν την πλουσιότερη εξοπλιστικά έκδοση Shine, το 65% θέλουν την προαιρετική διχρωμία του αμαξώματος, το 55% τοποθετούν τους πλευρικούς προστατευτικούς θύλακες αέρα (Airbumps) και το 25% διάλεξαν το προαιρετικό χρωματικό ένθετο για το εσωτερικό.


Tags assigned to this article:
C3Citroenπωλήσεις

Related Articles

Άνοδος 19,8% στις πωλήσεις αυτοκινήτων το Σεπτέμβριο

Με θετικό πρόσημο έκλεισαν για ακόμα μια φορά οι μηνιαίες πωλήσεις καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων στη χώρα μας. Σύμφωνα λοιπόν με

Τέλος εποχής για το Fiat 124 Spider

Ακόμα ένα θύμα «θρηνούμε» από την απόλυτη κυριαρχία των SUV οχημάτων, τα οποία έχουν κατατροπώσει την κατηγορία των roadster. Ενδεικτικό

Πόσο χρονών είναι το Volkswagen Touran και πόσες πωλήσεις έχει κάνει;

Στην ελληνική αγορά τα πολυχρηστικά μοντέλα (MPV) δεν είναι τόσο δημοφιλή, παρά την πρακτικότητα και τους άνετους χώρους που προσφέρουν.