Breaking News

Αυτό το Tesla Model S επιτάχυνε μόνο του και βούτηξε σε λίμνη

Αυτό το Tesla Model S επιτάχυνε μόνο του και βούτηξε σε λίμνη

Βλέποντας κανείς την παραπάνω φωτογραφία το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου μαύρου Tesla Model S, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε μέσα στη λίμνη.

Ωστόσο ο οδηγός του εν λόγω Model S δήλωσε ότι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του επιτάχυνε μόνο του, στη συνέχεια πέρασε μέσα από ένα φράχτη και έπειτα έκανε βουτιά μέσα στη λίμνη.

Ευτυχώς η λίμνη δεν ήταν βαθιά και έτσι ο οδηγός και η συνοδηγός κατάφεραν να βγουν από το Model S χωρίς τραύματα και να σκαρφαλώσουν στην οροφή του. Θα αντιμετωπίζαμε με καχυποψία τον ισχυρισμό του οδηγού ότι το Model S επιτάχυνε μόνο του ξαφνικά, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ιδιοκτήτης μοντέλου της Tesla κατηγορεί το όχημα του για ανάλογη αλλόκοτη και συνάμα άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά.

Το τι ακριβώς συνέβη μπορεί να το «πει» ένα σύστημα καταγραφής που διαθέτουν τα Tesla, ενώ η αμερικάνικη εταιρεία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων εξετάζει το τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε στη Σαγκάη της Κίνας.

Σχετικά τώρα με την τύχη του Model S που έκανε μπάνιο στη λίμνη, πιθανότατα να «βραχυκύκλωσε», αφού το νερό του προκάλεσε σημαντικότατες ζημιές που θα κοστίζουν ακριβά για να επιδιορθωθούν.


Tags assigned to this article:
Model STeslaατύχημαΚίναλίμνη

Related Articles

Μπήκε με Tesla σε λίμνη για να αποδείξει ότι τα ηλεκτρικά αντέχουν στο νερό! (video)

Ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model S Plaid βάλθηκε να αποδείξει ότι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του είναι ανθεκτικό στο νερό.

Το νέο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό της Nissan με αστραπιαία επιτάχυνση (video)

«Ηλεκτροπληξία» στις πίστες θέλει να προκαλέσει το νέο Nissan Leaf Nismo RC, το οποίο παρουσιάστηκε στο Τόκιο. Πρόκειται για ένα

Απίστευτο και όμως το «Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» είναι ιαπωνικό!

Ποιος να το περίμενε ότι στη Γερμανία, μια μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά με τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία, θα εκλέγονταν «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»