Breaking News

Δεν πρόκειται να δούμε SUV από τη Bugatti

Δεν πρόκειται να δούμε SUV από τη Bugatti

Το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να δώσει απάντηση στο ερώτημα αν η Bugatti δημιουργήσει ένα δικό της SUV είναι σίγουρα ο ίδιος ο Πρόεδρος της, Στέφαν Βίνκελμαν.

Ο ισχυρός άντρας λοιπόν της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα το Μολζάιμ της Γαλλίας δήλωσε ότι το χρονικό πλαίσιο μπορεί να είναι κατάλληλο και ότι ένα SUV μπορεί να αποδειχτεί κερδοφόρο για τη Bugatti, δεν πρόκειται όμως να γίνει πράξη, καθώς ένα τέτοιο όχημα δε συνάδει με την ιστορία και τη φιλοσοφία της.

Παρότι ένα SUV δεν είναι στα πλάνα της Bugatti αυτό δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον ένα τετραθέσιο μοντέλο από αυτήν τα επόμενα χρόνια, ενώ θα μπορούσε να βασιστεί στην πρωτότυπη 16C Galibier που δεν είδε πριν από χρόνια το πράσινο φως της παραγωγής.

Προς το παρόν η Bugatti έχει στη γκάμα της μόνο τη Chiron, ενώ σε αυτή βασίζεται η ελαφρύτερη Sport και η πιο σκληροπυρηνική Divo.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Με αυτό το Peugeot 308 θέλεις διαρκώς να ταξιδεύεις!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Peugeot για τη νέα έκδοση ονόματι Roadtrip του πρόσφατα ήπια ανανεωμένου 308. Όπως δηλώνει και το

Οι δικυκλιστές αναγνωρίζουν πιο γρήγορα τους κινδύνους στους δρόμους

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα που πραγματοποίησε η Ford με τη βοήθεια των διπλών φωτογραφιών που βλέπετε. Με την πρώτη

Τα τελευταία οχτώ Subaru WRX STI από 57.500 ευρώ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει το εμβληματικό Subaru WRX STI ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του και για το λόγο αυτό διάφορες