Breaking News

Τα τελευταία οχτώ Subaru WRX STI από 57.500 ευρώ

Τα τελευταία οχτώ Subaru WRX STI από 57.500 ευρώ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει το εμβληματικό Subaru WRX STI ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του και για το λόγο αυτό διάφορες χώρες δημιουργούν τις τελευταίες συλλεκτικές του εκδόσεις.

Πατώντας εδώ θα διαβάσετε για το WRX STI Final Edition της Μ. Βρετανίας, ενώ τώρα θα δούμε την αντίστοιχη τελευταία έκδοση του ιαπωνικού σπορ μοντέλου που δημιούργησε η Subaru Ισπανίας.

Θα διατεθεί στην αγορά σε μόλις οχτώ αντίτυπα, εκ των οποίων τα έξι θα είναι βαμμένα με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του WRX STI και τα υπόλοιπα δυο θα είναι μαύρα, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες. Όλα πατούν σε χρυσές ζάντες 19 ιντσών, το χρώμα των οποίων είναι εμπνευσμένο από τις χρυσές στιγμές της Subaru στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

Παρατηρήστε επίσης τον αεραγωγό στο εμπρός καπό, τη μεγάλη πίσω αεροτομή, την κόκκινη γραμμή στη μάσκα, το εμπρός splitter, τις διπλές εξατμίσεις με χρωμιωμένο πλαίσιο και τον πίσω διαχύτη.

Στα ενδότερα έχει τοποθετηθεί αλκαντάρα στο τιμόνι και στα καθίσματα, οθόνη αφής 7 ιντσών, ηχοσύστημα της Harman Kardon με 9 ηχεία, άφθονες κόκκινες ραφές, αλουμινένια πεντάλ, ενώ κόκκινο χρώμα έχει επίσης ο λεβιές ταχυτήτων, το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα  και το λογότυπο STi στη βάση του τριάκτινου τιμονιού.

Πίσω από το λεβιέ ταχυτήτων υπάρχει μια μεταλλική πλακέτα που αναγράφει τον αριθμό παραγωγής των συλλεκτικών WRX STI Final Edition.

Στο πόστο του παραμένει ο turbo τετρακύλινδρος επίπεδος κινητήρας των 2.5 λίτρων απόδοσης 300 ίππων και 407 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.

Η τιμή των τελευταίων οχτώ WRX STI στην αγορά της Ισπανίας αγγίζει τα 57.500 ευρώ.


Tags assigned to this article:
SubaruWRX STI Final EditionΙσπανία

Related Articles

Παγκόσμια Ημέρα του Ford Μustang (video)

Πριν από  πένηντα χρόνια στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού γράφτηκαν οι πρώτες λέξεις στο μεγάλο κεφάλαιο της αυτοκίνησης ονόματι Ford

Το εργοστάσιο της Skoda με ιστορία 70 ετών

Ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια της Skoda είναι αυτό που βρίσκεται στο Κβασίνι της Τσεχίας, καθώς λειτουργεί από το 1947.

Γιατί σταματά να πωλείται το Opel Cascada;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι εύκολη, καθώς καμία εταιρεία δε σταματά ένα μοντέλο αν αυτό της αποφέρει κέρδη. Οι