Breaking News

Το Nissan Juke με ερπύστριες είναι ένα τέρας παντός εδάφους

Το Nissan Juke με ερπύστριες είναι ένα τέρας παντός εδάφους

Η θερμοκρασία στην ιαπωνική πρωτεύουσα κυμάνθηκε αυτή την εβδομάδα από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο δε χιονίζει.

Επομένως σε μερικές μέρες που θα φτάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου το Τόκιο, το νέο Nissan Juke Personalization Adventure Concept δε θα μπορέσει να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του, οι οποίες είναι ανάλογες με αυτές ενός snowmobile.

Η Nissan λοιπόν τροποποίησε ένα Juke αφαιρώντας από αυτό τους τροχούς του, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με τεράστιες ερπύστριες. Το πρωτότυπο Juke Personalization Adventure, όπως λέει και το όνομα του, στόχο έχει να ικανοποιήσει όσους αναζητούν την περιπέτεια και την εξατομίκευση.

Το πρώτο είναι προφανές με ποιο τρόπο το καταφέρνει, καθώς δείχνει ότι μπορεί να σκαρφαλώσει και στη ψηλότερη χιονισμένη βουνοκορφή. Όσο για την εξατομίκευση παρά το «μπρουτάλ» παρουσιαστικό του δεν του λείπει το στυλ.

Στο κατάλευκο τοπίο σίγουρα θα είναι ευδιάκριτες οι φωσφόριζε πράσινες πινελιές του που εντοπίζονται στις ερπύστριες, στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, στους γάντζους ρυμούλκησης, χαμηλά στον εμπρός προφυλακτήρα και στις πόρτες. Προσέξτε επίσης τα υπερβολικά μεγάλα πλαστικά φτερά και τη σχάρα οροφής που ενσωματώνει Led φώτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Nissan τοποθετεί ερπύστριες σε κάποιο μοντέλο της. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει το ίδιο και σε ένα 370Ζ Roadster, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο πατώντας εδώ.



Related Articles

Δεν έχετε ξαναδεί τροχούς σαν αυτούς στο νέο Airflow Vision Concept

Πρεμιέρα στη φετινή Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Αγαθών (CES 2020) στο Λας Βέγκας πραγματοποιεί το νέο Airflow Vision Concept. Πρόκειται για ένα όχημα σε

Το Hyundai Elevate θα μπορεί να περπατά

Με μια καινοτομία στις «αποσκευές» της θα φτάσει η Hyundai στη φετινή Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Αγαθών (CES 2019) που θα διοργανωθεί από

Το νέο Volkswagen Atlas Basecamp Concept είναι ένα εξοχικό στο βουνό

Στην αγορά της Αμερικής η Volkswagen προσφέρει το μεγάλο SUV Atlas, για το οποίο δημιούργησε μια νέα άκρως περιπετειώδη έκδοση.