Breaking News

Το Nissan 370Z κάνει σκι στο βουνό (video)

Το Nissan 370Z κάνει σκι στο βουνό (video)

Αν νομίζετε ότι το Nissan 370Z Roadster είναι ιδανικό μόνο για ασφάλτινες διαδρομές πλάι στη θάλασσα με την οροφή του ανοιχτή κάνετε λάθος.

Μπορεί να προσφέρει στιγμές οδηγικής απόλαυσης ακόμα και σε ένα χιονισμένο βουνό. Πώς γίνεται αυτό; Χάρη στην ιαπωνική εταιρία που πήρε ένα 370Z Roadster και το μετέτρεψε σε snowmobile.

Το 370Zki λοιπόν, όπως μετονομάστηκε, πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι του Σικάγο, όπου κέντρισε τα βλέμματα, καθώς οι πίσω του τροχοί αντικαταστάθηκαν με ερπύστριες και οι μπροστινοί με χιονοπέδιλα.

Η όλη διαδικασία δεν ήταν εύκολη, καθώς οι μηχανικοί της Nissan έπρεπε να αφαιρέσουν όλο το πίσω σύστημα κίνησης, ενώ το αμάξωμα ανυψώθηκε 7,62 εκ. από το έδαφος. Επεμβάσεις έγιναν επίσης στη μπροστινή ανάρτηση, στην εξάτμιση και στα φρένα.

Οι εμπρός προβολείς απέκτησαν κίτρινο κρύσταλλο, ώστε να θυμίζουν γυαλιά του σκι, ενώ διατηρήθηκε ο V6 DOHC κινητήρας των 3.7 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 332 ίππους και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στις πίσω ερπύστριες.


Tags assigned to this article:
370Z Roadster370ZkiNissansnowmobileχιόνι

Related Articles

Κατασκευάστηκαν 20.000 BMW i8

O αριθμός των 20.000 μονάδων σίγουρα δεν είναι εντυπωσιακός για ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, ειδικά όταν αυτό κατασκευάζεται εδώ και

Το Brexit φέρνει παύση παραγωγής σε Jaguar και Land Rover

Mε επίσημη δήλωση των Jaguar-Land Rover (JLR) θα διακοπεί η παραγωγική δραστηριότητα στα εργοστάσια τους από 8 έως 12 Απριλίου,

Πόσα καινούργια αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία πουλήθηκαν στην Ελλάδα τον Ιανουάριο;

Η μικρή αλλά σταθερά ανοδική πορεία στις πωλήσεις καινούργιων οχημάτων στη χώρα μας συνεχίστηκε και τον πρώτο μήνα του 2019.