Breaking News

Για 500 μόνο τυχερούς το νέο Mitsubishi L200 Lucky

Για 500 μόνο τυχερούς το νέο Mitsubishi L200 Lucky

Όπως λέει και το όνομα Lucky για τη νέα έκδοση του Mitsubishi L200 χρειάζεται τύχη για να το αποκτήσεις, καθώς η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 500 αντίτυπα.

Το νέο Mitsubishi L200 Lucky φέρει την υπογραφή της εταιρείας aftermarket προϊόντων Carlex Design, η οποία έδωσε έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα στο ιαπωνικό pickup.

Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες το νέο L200 Lucky διαθέτει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τονισμένα μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών που ντύνονται ελαστικά παντός εδάφους BFGoodrich διαστάσεων 265/60, διακοσμητικά μαύρα γραφικά στην καρότσα, στην πόρτα της καρότσας και στις πίσω πόρτες. Στην παλέτα του νέου Mitsubishi L200 Lucky υπάρχουν συνολικά οχτώ αποχρώσεις.

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του με επενδύσεις μαύρου Nappa δέρματος στο τιμόνι, στα πάνελ των θυρών και στα καθίσματα, στις πλάτες των οποίων υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο Lucky. Μπροστά από το λεβιέ των ταχυτήτων υπάρχει ειδική πλακέτα που αναγραφεί τον περιορισμένο αριθμό παραγωγής του. Επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης στην εξάτμιση και στην ανάρτηση, ώστε να αποκτήσει περισσότερο δυναμισμό.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Carlex DesignL200 LuckyMitsubishi

Related Articles

Το Nissan Navara ανανεώθηκε σε καίρια σημεία

Ανανεωμένο σε διάφορα σημεία είναι πλέον το Navara, με τη Nissan να το χαρακτηρίζει αποδοτικότερο, πλουσιότερο και δυνατότερο. Ξεκινάμε με

Αυτό είναι το παλαιότερο εν ενεργεία φορτηγό της DAF (video)

Τι και αν έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που το φορτηγό DAF 2100 ξεκίνησε να εργάζεται, συνεχίζει μέχρι και

Μέχρι εννέα επιβάτες χωράνε στο νέο Ford Tourneo Custom

Ένα μικρό συνέδριο μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του νέου Ford Tourneo Custom, το οποίο μπορεί πλέον να μεταφέρει συνολικά μέχρι