Breaking News

Το πολυτελές βαν της Volkswagen με κρεβάτι

Το πολυτελές βαν της Volkswagen με κρεβάτι

Την εμπειρία 30 χρόνων στην κατασκευή εκδρομικών βαν γιορτάζει η Volkswagen παρουσιάζοντας μια νέα ειδική έκδοση, που μπορεί κάλλιστα να γίνει το δεύτερο σας σπίτι.

Ο λόγος για το νέο “California 30 Years Special Edition”, το οποίο θα έχει περιορισμένη παραγωγή, καθώς μόλις 999 αντίτυπα του θα κατασκευαστούν, εκ των οποίων τα 30 θα διατεθούν στην αγορά της Βρετανίας.

Στην παλέτα του υπάρχει η νέα απόχρωση ονόματι “Τurmeric Yellow”, η οποία μπορεί να σχηματίσει αντίθεση με τους πλευρικούς καθρέπτες και την οροφή που βάφονται με την απόχρωση “Reflex Silver” ή “Indium Grey”.

Παράλληλα εξοπλίζεται με Led προβολείς, αφαιρούμενο κοτσαδόρο, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πολυμέσων Discover Media Navigation Pro, συνδεσιμότητα για smartphones μέσω App-Connect, θερμαινόμενα καθίσματα, κρεβάτι στην επεκτεινόμενη οροφή του και cruise control.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο δίλιτρος TDI πετρελαιοκινητήρας απόδοσης από 150 έως 199 ίππους που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και σύστημα τετρακίνησης. Η αρχική τιμή του σκαρφαλώνει στα 72.313 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Φορτηγό της Volvo αφιερωμένο σε έναν τραγουδιστή (video)

Το συγκεκριμένο Volvo FH του 2015 είναι ο απόλυτος ορισμός της λέξης εξατομίκευση στα φορτηγά. Ανήκει στον Τον Μέστερ από

Χωρίς πίσω καθίσματα αλλά με καρότσα το Suzuki Jimny

To Suzuki Jimny είναι ένα μικρό SUV, το οποίο λατρεύεις να οδηγείς σε απαιτητικές off-road διαδρομές και σχεδόν το μισείς

Ποιος παρήγγειλε 100 Lada Largus;

Πρόσφατα η Lada μας ενημέρωσε ότι προμήθευσε τα ταχυδρομεία της Ρωσίας με 1.000 Largus, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές