Breaking News

Η Porsche 911 R τώρα και σε τρισδιάστατο παζλ

Η Porsche 911 R τώρα και σε τρισδιάστατο παζλ

Παρηγοριά σε όσους δε μπορούν να αποκτήσουν την εκρηκτική Porsche 911 R αποτελεί μια μεταλλική της μινιατούρα ή ο σχηματισμός του καλλίγραμμου κορμιού της ενώνοντας τα κομμάτια ενός επίπεδου παζλ.

Πλέον όμως υπάρχει και μια άλλη αρκετά ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Η μινιατούρα της 911 R σε τρισδιάστατο παζλ, μια ωραία ιδέα που υλοποίησε η Porsche σε συνεργασία με την Ravensburger, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή παιχνιδιών.

Η δημιουργία της 911 R σε τρισδιάστατο παζλ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι τεχνικοί της Ravensburger αρχικά πήραν ένα ακατέργαστο «σώμα» πάνω στο οποίο δούλεψαν για τη δημιουργία του πρωτότυπου μοντέλου που στη συνέχεια χωρίστηκε σε μεμονωμένα κομμάτια παζλ.

Έπειτα ξεκίνησε η λεπτοδουλειά για τον ακριβή σχεδιασμό που πραγματοποιείται με ένα κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Στο εσωτερικό του κάθε κομματιού παζλ χαράσσεται με λέιζερ ένας σειριακός αριθμός και η εκτύπωση του σχεδίου γίνεται στην εξωτερική του επιφάνεια.

Η αληθινή 911 R τώρα χάρη στον εξακύλινδρο επίπεδο κινητήρα των 4.0 λίτρων έχει ισχύ 500 ίππων και ροπή 460 Nm, ενώ καταφέρνει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3,7 δευτ. και τελική ταχύτητα 323 χλμ./ώρα.



Related Articles

Το μικρότερο πλυντήριο αυτοκινήτου στον κόσμο (video)

Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο παιχνίδι που βρίσκεται στα ράφια πολυκαταστημάτων, αλλά σε ένα πραγματικό πλυντήριο αυτοκινήτων. Η μοναδική διαφορά που

Αυτός ο πιτσιρικάς είναι ο πιο φανατικός οπαδός των Lamborghini (video)

Τον πιο ένθερμο υποστηρικτή της αναζήτησε η Lamborghini μέσα από μια έξυπνη δοκιμασία και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός πιτσιρικά.

Το πρώτο πολυτελές Fiat Panda από την Trussardi (video)

H δημοτικότητα του Fiat Panda οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στο ότι είναι ένα αρκετά οικονομικό και ευέλικτο αυτοκίνητο