Breaking News

Αυτός ο πιτσιρικάς είναι ο πιο φανατικός οπαδός των Lamborghini (video)

Αυτός ο πιτσιρικάς είναι ο πιο φανατικός οπαδός των Lamborghini (video)

Τον πιο ένθερμο υποστηρικτή της αναζήτησε η Lamborghini μέσα από μια έξυπνη δοκιμασία και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός πιτσιρικά.

Σε ένα κατάστημα παιχνιδιών στην Ιταλία λοιπόν μπήκαν αρκετά παιδιά, τα οποία αναζητούσαν μια μινιατούρα από τα αγαπημένα τους supercars, που ήταν φυσικά οι Lamborghini.

Ωστόσο ο υπάλληλος του καταστήματος είχε αναλάβει το ρόλο να απογοητεύει τους μικρούς μας φίλους, λέγοντας τους ότι δεν υπάρχει πλέον καμία διαθέσιμη μινιατούρα της  Lamborghini, καθώς οι τελευταίες πουλήθηκαν πριν λίγο.

Όλα τα παιδικά προσωπάκια αρχικά εξέφραζαν τη στεναχώρια τους, ωστόσο γρήγορα πείθονταν τελικά να αγοράσουν μια άλλη μινιατούρα που δεν ήταν Lamborghini. Εκτός από ένα αγοράκι που αρνούνταν να συμβιβαστεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από Lamborghini.

Αφού ο πωλητής του έκανε αρκετές άλλες προτάσεις, τις οποίες επέρριπτε, τότε ενημέρωσε από τον ασύρματο ότι βρέθηκε ο πιο φανατικός οπαδός των Lamborghini. Αμέσως έξω από το κατάστημα παιχνιδιών έφτασε μια πράσινη Huracan, την οποία οδηγούσε ο εργοστασιακός οδηγός της Lamborghini, Μάρκο Μαπέλι.

Ο πιτσιρικάς όχι μόνο πήρε δώρο μια μινιατούρα της Huracan, αλλά όπως θα δείτε και στο παρακάτω video πήγε και βόλτα με την πραγματική.



Related Articles

Το Nissan GT-R Nismo που ζυγίζει μόνο 193 γραμμάρια

Φέτος το εμβληματικό GT-R γιορτάζει την 50η του επέτειο και η Nissan βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να γιορτάσει το γεγονός

Καταιγίδα «έπνιξε» μια Ferrari 812 Superfast

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν κάνουν διακρίσεις και από τη μανία τους δε μπορούν να ξεφύγουν ούτε ταχύτατα supercars. Χαρακτηριστικό

Απανθρακώθηκαν επιβάτες Ferrari σε σύγκρουση με Lamborghini – Κάμερα κατέγραψε τη φονική προσπέραση (φωτογραφίες & βίντεο)

Μια Ferrari και μια Lamborghini πρωταγωνίστησαν σε ακόμα μια τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο. Το συγκλονιστικό αυτό τροχαίο ατύχημα με