Breaking News

Το μικρότερο πλυντήριο αυτοκινήτου στον κόσμο (video)

Το μικρότερο πλυντήριο αυτοκινήτου στον κόσμο (video)

Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο παιχνίδι που βρίσκεται στα ράφια πολυκαταστημάτων, αλλά σε ένα πραγματικό πλυντήριο αυτοκινήτων. Η μοναδική διαφορά που έχει από τα υπόλοιπα είναι οι λιλιπούτειες διαστάσεις του.

Το εν λόγω πλυντήριο αυτοκινήτων μινιατούρα ανήκει στην Nissan, ενώ βρίσκεται στο Τεχνικό της Κέντρο στο Μίσιγκαν. Διαθέτει μια αληθινή μπλε βούρτσα, η οποία περιστρέφεται 180 στροφές ανά λεπτό, ενώ εκτοξεύει νερό με πίεση. Ότι ακριβώς συμβαίνει και στο πλυντήριο που πηγαίνετε το αυτοκίνητο σας.

Η ιαπωνική εταιρία με το πλυντήριο αυτοκινήτου σε σμίκρυνση ελέγχει την ανθεκτικότητα των βαφών που χρησιμοποίει στα αμαξώματα των μοντέλων της. Το κόκκινο 370Z υπό κλίμακα που θα δείτε στο παρακάτω video τοποθετήθηκε εκεί απλά για τις ανάγκες του γυρίσματος.

Στην πραγματικότητα η Nissan τεστάρει την ανθεκτικότητα των αποχρώσεων της με βαμμένες ορθογώνιες πλάκες, όπως η κίτρινη που θα δείτε στα σχετικά πλάνα.


Tags assigned to this article:
370ZNissan

Related Articles

Δυο πρεμιέρες για την Lexus στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η Lexus στο 67ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η θυγατρική ιαπωνική premium

Πόσα εκατομμύρια Toyota έχουν κατασκευαστεί σε 88 χρόνια – Αριθμοί που «ζαλίζουν»

H Toyota με υπερηφάνεια ανακοίνωσε το νέο της ρεκόρ στην παραγωγή οχημάτων, το οποίο πλέον ανέρχεται σε 300 εκατομμύρια! Για

Η περιπέτεια για το Mitsubishi Pajero τελειώνει μετά από 37 χρόνια

Ένα από τα πιο εμβληματικά και σκληροτράχηλα SUV που έχει συνδέσει το όνομά του και με το ράλι Ντακάρ ρίχνει