Breaking News

10 εκατομμύρια Ford Mustang

10 εκατομμύρια Ford Mustang

Σας φαίνεται υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός αυτός για την παραγωγή ενός μοντέλου, ακόμα και για το Ford Mustang;

Σκεφτείτε απλά ότι η μπλε οβάλ εταιρεία κατασκευάζει το Mustang από το Μάρτιο του 1964. Από τότε έχουν μεσολαβήσει έξι γενιές Mustang. Η απόφαση μάλιστα της Ford να λανσάρει την τελευταία γενιά του Mustang σε παγκόσμιο επίπεδο το ανέδειξε ως το δημοφιλέστερο σπορ μοντέλο του κόσμου.

To Μustnag που οδήγησε στον αριθμό ορόσημο των 10 εκατομμύριων είναι αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στο Μίσιγκαν, έχει convertible αμάξωμα, ενώ τροφοδοτείται από V8 κινητήρα 5.0 λίτρων. Παράλληλα είναι βαμμένο με τη λευκή απόχρωση ονόματι “Wimbledon White”, η οποία είναι η ίδια που είχε χρησιμοποιηθεί και για το πρώτο προ-παραγωγής Mustang convertible.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το Mustang με αριθμό παραγωγής 10.000.000 δεν πρόκειται να διατεθεί προς πώληση, προφανώς λόγω του συλλεκτικού του χαρακτήρα. Φυσικά η Ford θα οργανώσει μια γιορτή στο εργοστάσιο του Μίσιγκαν με αφορμή το επίτευγμα των 10 εκατομμυρίων Mustang.



Related Articles

Το νέο Mercedes Actros με τρέιλερ φόρτωσης οχημάτων μόνο 629 ευρώ

Ένα γίγαντα σε μικρογραφία δημιούργησε η Mercedes σε συνεργασία με την NZG, καθώς μας παρουσιάζει τον τράκτορα του Actros μαζί

To νέο Opel Astra θα είναι “Made in Germany”;

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί το παραγωγικό μέλλον του Opel Astra στη Βρετανία. Αυτό διότι υπάρχει έντονη φημολογία

Ανανέωση για το Nissan 370Z

Η ώρα της ανανέωσης για το Nissan 370Z έφτασε, με τις σχετικές αλλαγές να αφορούν κυρίως την εξωτερική εικόνα και