Breaking News

Ανανέωση για το Nissan 370Z

Ανανέωση για το Nissan 370Z

Η ώρα της ανανέωσης για το Nissan 370Z έφτασε, με τις σχετικές αλλαγές να αφορούν κυρίως την εξωτερική εικόνα και τον εξοπλισμό του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το ιαπωνικό coupe προσφέρεται πλέον με μαύρες χειρολαβές θυρών, ενώ ίδιας απόχρωσης είναι και ο πίσω διαχύτης. Τα φωτιστικά του σώματα έγιναν σκουρόχρωμα, κάτι που συναντούσαμε μόνο στις εκδόσεις Nismo. Παράλληλα απέκτησε νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και μια νέα κόκκινη μεταλλική απόχρωση για το αμάξωμά του.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό του ανανεωμένου 370Ζ ανήκει το σύστημα πολυμέσων “NissanConnect Premium”, το οποίο περιλαμβάνει οθόνη αφής 7 ιντσών, δορυφορική πλοήγηση, DVD player και κάμερα οπισθοπορείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι η Nissan σε συνεργασία με την εταιρία EXEDY προσφέρει ένα νέο αποδοτικότερο συμπλέκτη στις χειροκίνητες εκδόσεις του ανανεωμένου 370Z.

Δύναμη αντλεί το ανανεωμένο 370Ζ από τον V6 κινητήρα των 3.7 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 328 ίππους, ενώ η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων ή  ενός αυτόματου 7-τάχυτο κιβωτίου.

Η διάθεση του ανανεωμένου 370Z έχει ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη.


Tags assigned to this article:
370ZNissan

Related Articles

Γνωρίστε το πρώτο ταξί στην Ελλάδα που εκπέμπει 0 ρύπους!

Δυστυχώς τα περισσότερα ταξί που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους είναι παλιά πετρελαιοκίνητα οχήματα, τα οποία εκπέμπουν βλαβερούς για τη δημόσια

Από το πρώτο Volkswagen Polo GTI του 1998 στη νέα συλλεκτική και επετειακή έκδοση (εικόνες)

Το Volkswagen Polo GTI εκφράζει εδώ και 25 χρόνια στους δρόμους το πάθος για σπορ οδήγηση, ενώ φτάνει στην κορύφωση

Βελτιωμένη αεροδυναμική και ανάρτηση για το Subaru BRZ

Το κοινό του Subaru BRZ είναι πολυπληθές και πιστό, καθώς αντιπροσωπεύει αυτό που αποκαλούμε με μια φράση γνήσιο σπορ ιαπωνικό