Breaking News

Το νέο Mercedes Actros με τρέιλερ φόρτωσης οχημάτων μόνο 629 ευρώ

Το νέο Mercedes Actros με τρέιλερ φόρτωσης οχημάτων μόνο 629 ευρώ

Ένα γίγαντα σε μικρογραφία δημιούργησε η Mercedes σε συνεργασία με την NZG, καθώς μας παρουσιάζει τον τράκτορα του Actros μαζί με τρέιλερ φόρτωσης οχημάτων.

Η λόγω μινιατούρα του Actros είναι σε κλίμακα 1:18, ζυγίζει 10 κιλά, έχει συνολικό μήκος 113 εκατοστά, ενώ το τρέιλερ με διπλή ράμπα φόρτωσης, που χρειάστηκε δέκα μήνες για να αναπτυχθεί έχει πλάτος 22,5 εκατοστά, ύψος 13,7 εκατοστά και αποτελείται από 500 μεμονωμένα εξαρτήματα.

Έχει δοθεί έμφαση στην αποτύπωση ακόμα και της παραμικρής λεπτομέρειας, όπως των “Mirror Cam” που είναι κάμερες, οι οποίες αντικαθιστούν τους μεγάλους εξωτερικούς πλευρικούς καθρέπτες των φορτηγών.

Στο τρέιλερ μπορούν να φορτωθούν μέχρι και επτά μινιατούρες μοντέλων της Mercedes και της Smart. Στις σχετικές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε σμίκρυνση τις A-Class, AMG GT 63 4MATIC, X-Class, V-Class, AMG E 63 S 4MATIC, G-Class και 300 SL.

Το Actros όμως μαζί με το τρέιλερ φόρτωσης του είναι ένα ακριβό παιχνίδι καθώς κοστίζει 629 ευρώ, ενώ οι τιμές για τις μινιατούρες των επιβατικών Mercedes κυμαίνονται από 80 έως 120 ευρώ.



Related Articles

Η Citroen ποτίζει το C4 Cactus ανανεώνοντας το (video)

Σίγουρα το ρηξικέλευθο σχεδιαστικά C4 Cactus δεν είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια σχεδιαστικής «δίψας», ωστόσο η Citroen προνόησε, ώστε να

Ποιο αυτοκίνητο ήταν πρώτο σε πωλήσεις το Μάρτιο;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Jato Dynamics, μια κορυφαία εταιρεία παροχής παγκόσμιων δεδομένων και πληροφοριών σχετικά με τα αυτοκίνητα,

Παύση παραγωγής σε εργοστάσια της Maserati

Μειωμένη ζήτηση για τα μοντέλα της Maserati δείχνει η είδηση που θέλει τα εργοστάσια της να επεκτείνουν την παύση της