Breaking News

Ένα κουνελάκι εμπνέει τους σχεδιαστές της Nissan (video)

Ένα κουνελάκι εμπνέει τους σχεδιαστές της Nissan (video)

Σε ένα Κέντρο Σχεδίασης, όπως αυτό της Nissan που βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, αυτό που περιμένεις να συναντήσεις περνώντας την πύλη του είναι σχεδιαστές, εργαλεία για τη σμίλευση πρωτότυπων αμαξωμάτων, οθόνες, υφάσματα και διακοσμητικά ένθετα.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν περιμένεις να δεις ένα κουνελάκι να κάνει βόλτες στους διάδρομους και να ανεβαίνει πάνω στα γραφεία. Αναφερόσαστε στο κατάλευκο κουνελάκι ονόματι Bunz, το οποίο είναι τεσσάρων ετών και ανήκει στη σχεδιάστρια Τζάκλιν Ριβ.

Ο λόγος που ο χαριτωμένος Bunz βρίσκεται στο Σχεδιαστικό Κέντρο της ιαπωνικής εταιρείας και έχει γίνει η μασκότ δεν είναι λόγω Πάσχα, αλλά για να εμπνέει τους πάνω από 60 σε αριθμό εργαζόμενους και να τους χαλαρώνει με τα κατορθώματα του. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι του έχει αποδοθεί ο τίτλος «πρεσβευτής της ευτυχίας».



Related Articles

Ένα Toyota Prius που καταναλώνει αιθανόλη

Ως γνωστόν το Toyota Prius είναι ένα υβριδικό μοντέλο που διαθέτει μπαταρίες, ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ωστόσο το συγκεκριμένο

Honda Civic έλιωσε και παραμορφώθηκε τμηματικά από τον ήλιο! – Εκτός εγγύησης οι ζημιές λέει η εταιρεία (φωτογραφίες)

Η Honda φημίζεται για την αξιοπιστία των μοντέλων της, ειδικά σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, ωστόσο ένα περιστατικό που

Tα χειμερινά βοηθήματα της Skoda (video)

Χαμηλές θερμοκρασίες, παχύ χιόνι και τσουχτερό κρύο δεν τρομάζουν την Skoda. H τσέχικη εταιρία μας το αποδεικνύει αυτό μέσα από