Breaking News

Tα χειμερινά βοηθήματα της Skoda (video)

Tα χειμερινά βοηθήματα της Skoda (video)

Χαμηλές θερμοκρασίες, παχύ χιόνι και τσουχτερό κρύο δεν τρομάζουν την Skoda.

H τσέχικη εταιρία μας το αποδεικνύει αυτό μέσα από το παρακάτω video, το οποίο προβάλει τις απλές και έξυπνες λύσεις που προσφέρουν τα μοντέλα της κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Δείτε λοιπόν τη φορητή μηχανή εσπρέσο της Skoda, η οποία συνδέεται στην παροχή ρεύματος 12Volt του αυτοκινήτου και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ζεστό σας καφεδάκι όπου και αν βρίσκεστε, ενώ συνοδεύεται από μια κομψή θήκη μεταφοράς.

Σε κάθε Skoda υπάρχει μια ειδική μικρή ξύστρα ενσωματωμένη στην τάπα του ρεζερβουάρ που σας βοηθάει να απομακρύνετε τον πάγο από το παρμπρίζ. Αν τώρα το χιόνι σας έχει κλείσει την έξοδο του γκαράζ μην ανησυχείτε, καθώς η Skoda προσφέρει μέχρι και πτυσσόμενο φτυάρι. Επίσης δε χρειάζεται να φοβάστε ότι θα λερώσετε με λάσπες, χώματα και χιόνια και πορτμπαγκάζ, καθώς διαθέτει λαστιχένιο δάπεδο που καθαρίζεται εύκολα.

Αν τώρα σας αρέσουν τα χειμερινά σπορ υπάρχει θήκη μεταφοράς για τα πέδιλα του σκι με την υπογραφή της Skoda. Tέλος, όταν η θερμοκρασία πέφτει αρκετούς βαθμούς ενεργοποιήστε τη θέρμανση στα καθίσματα, στο τιμόνι και στο παρμπρίζ.


Tags assigned to this article:
SKODAχειμώνας

Related Articles

Ήρθε Ελλάδα το νέο Hyundai Santa Fe! Δείτε τιμοκατάλογο και γκάμα κινητήρων

Απόβαση στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε η ναυαρχίδα της Hyundai στα SUV, το νέο Santa Fe. Η κορεάτικη εταιρεία το περιγράφει

Νέο Skoda Enyaq iV: Ηλεκτρικό, 510 χλμ. αυτονομία, οθόνη 13 ιντσών και φωτιζόμενη μάσκα (video)

Αφού πέρασε αρκετό καιρό στην «αίθουσα» αναμονής, το νέο Skoda Enyaq iV πραγματοποίησε επιτέλους την παγκόσμια πρεμιέρα του. Γιατί όμως

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σχολικό λεωφορείο

Πολλοί μαθητές στο μέλλον θα εύχονται να μην έχει προλάβει να φορτίσει το σχολικό τους λεωφορείο το πρωί και έτσι