Breaking News

Το μωβ φορτηγό Volvo που χρειάστηκε 800 ώρες εργασίας (video)

Το μωβ φορτηγό Volvo που χρειάστηκε 800 ώρες εργασίας (video)

Θα έχετε παρατηρήσει στους αυτοκινητόδρομους ότι πολλοί οδηγοί νταλίκας επιμελούνται οι ίδιοι τη διακόσμηση του μεγάλου τους οχήματος και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς τις περισσότερες φόρες το αισθητικό αποτέλεσμα είναι λίγο υπερβολικό…

Αυτό ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση του Μάρτιν Πώλις, ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα φορτηγό Volvo FH του 2015 με ισχύ 500 ίππων, το οποίο διακρίνεται για την κομψότητα του.

Βαμμένο με σκούρα μωβ απόχρωση και διάσπαρτες γαλάζιες πινελιές φέρει τα χρώματα της εταιρίας στην οποία εργάζεται ο Μάρτιν. Στη διαμόρφωση του φορτηγού του τον βοήθησε ο συνεργάτης του, ενώ αναφέρει ότι τους πηρέ περισσότερο καιρό να σχεδιάσουν τις χρωματικές λωρίδες που πλαισιώνουν  διάφορα τμήματα του φορτηγού και λιγότερο να τις εφαρμόσουν.

Για την τοποθέτηση των καφέ δερμάτινων επενδύσεων στο εσωτερικό έβαλε ένα χεράκι ο αδελφός του Μάρτιν. Η εξατομίκευση του φορτηγού συνολικά κράτησε τέσσερις ολόκληρους μήνες, ενώ χρειάστηκαν 800 ώρες εργασίας.

Ο Μάρτιν μεταφέρει προστατευτικές μπάρες για τους δρόμους, ενώ για την τοποθέτηση τους και τις απαιτούμενες μανούβρες που χρειάζονται, ώστε να φορτωθούν-ξεφορτωθούν χρησιμοποιεί τον ενσωματωμένο στο φορτηγό γερανό.

Επειδή θέλει το φορτηγό του να είναι καθαρό το πλένει μια φορά την εβδομάδα, ενώ κάθε μήνα του περνάει κερί και βερνίκι. Εργάζεται ως οδηγός φορτηγού τα τελευταία έξι χρόνια από τότε που τελείωσε το σχολείο.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτόν και το φορτηγό του στο video που ακολουθεί.


Tags assigned to this article:
FHVolvoφορτηγό

Related Articles

Ένα Volkswagen Beetle για τη Σταχτοπούτα

Θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια την άμαξα που μετέφερε τη Σταχτοπούτα στο χορό; Ένας ταλαντούχος οξυγονοκολλητής και σιδηρουργός από

Παρέα θα αναπτύξουν νέα μοντέλα Renault και Nissan

Από κοινού καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μέλλον Renault και Nissan, καθώς θα συνεχίσουν τη στρατηγική τους συνεργασία. Η

Ανανέωση για το Nissan 370Z

Η ώρα της ανανέωσης για το Nissan 370Z έφτασε, με τις σχετικές αλλαγές να αφορούν κυρίως την εξωτερική εικόνα και