Breaking News

Αγοράστε μόνο τον κινητήρα από το Honda Civic Type R

Αγοράστε μόνο τον κινητήρα από το Honda Civic Type R

Η Honda ανακοίνωσε ότι η καρδιά του θηριώδους Civic Type R, δηλαδή ο κινητήρας του, μπορεί να μεταμοσχευτεί και σε άλλα οχήματα, καθώς πωλείται πλέον ξεχωριστά.

Ο δίλιτρος turbo τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας του ιαπωνικό μοντέλου αποδίδει 320 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ μόνος του χωρίς το υπόλοιπο Civic Type R κοστίζει 5.600 ευρώ, με επιπλέον χρέωση για τα έξοδα αποστολής.

Προσφέρεται μέσω του προγράμματος “Honda Racing Line”, ωστόσο είναι διαθέσιμος μόνο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Αλλά και εκεί δεν μπορεί να τον αγοράσει κάποιος και να τον τοποθετήσει κάτω από το καπό του συμβατικού του αυτοκινήτου, καθώς διευκρινίζεται ότι προορίζεται αποκλειστικά για αγωνιστικά οχήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με το συγκεκριμένο κινητήρα το Civic Type R, σημείωσε στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ τον ταχύτερο γύρο προσθιοκίνητου οχήματος.

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Civic Type RHonda

Related Articles

Το περιπολικό Honda Civic Type R θα κάνει δημόσιες σχέσεις για την αστυνομία

Οι περισσότεροι που θα συναντήσουν στο δρόμο το Honda Civic Type R θα κοντοσταθούν για να το χαζέψουν, ενώ σίγουρα

Το νέο αυτοκίνητο του Πάπα Φραγκίσκου

Πριν από μερικές μέρες είδαμε τον Πάπα Φραγκίσκο να ευλογεί το νέο πυροσβεστικό όχημα του Βατικανού, ενώ τη σχετική είδηση

Ταχύτερο στην πίστα το Hyundai i30 N ή το Peugeot 308 GTi; (video)

Αυτή την αναμέτρηση σίγουρα την περίμεναν πολλοί και όλοι «καίγονται» να μάθουν το αποτέλεσμα της. Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε στο