Breaking News

Το περιπολικό Honda Civic Type R θα κάνει δημόσιες σχέσεις για την αστυνομία

Το περιπολικό Honda Civic Type R θα κάνει δημόσιες σχέσεις για την αστυνομία

Οι περισσότεροι που θα συναντήσουν στο δρόμο το Honda Civic Type R θα κοντοσταθούν για να το χαζέψουν, ενώ σίγουρα με τη στολή του περιπολικού θα τραβάει ακόμα περισσότερα βλέμματα.

Η ισχυρότερη έκδοση του Civic λοιπόν εντάσσεται στο μηχανοκίνητο δυναμικό της αστυνομίας στο Νιού Σάουθ Ουέιλς της Αυστραλίας. Θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για ένα χρόνο στο πλαίσιο της δωδεκάμηνης χορηγίας που κάνει η Honda Αυστραλίας στην τοπική αστυνομία.

Το περιπολικό Civic Type R ωστόσο δε θα έχει ως αποστολή του τις καταδιώξεις κακοποιών (ευτυχώς για αυτούς) αλλά στόχο έχει να προτρέψει τους πολίτες, ώστε να έρθουν πιο κοντά στην αστυνομία και να τους ενθαρρύνει στην προσπάθεια ασφάλειας της κοινωνίας.

Θα δώσει το «παρών» σε διάφορες εκδηλώσεις της αστυνομίας, ενώ το δημόσιο ντεμπούτο έχει προγραμματιστεί να γίνει στο “Fairfield Police and Community Expo” στις 16 Μαρτίου.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες η στολή του περιπολικού περιλαμβάνει μπλε και κόκκινα αυτοκόλλητα της τοπικής αστυνομίας πάνω στο λευκό του αμάξωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Civic Type-R τροφοδοτείται από δίλιτρο VTEC Τurbo κινητήρα, απόδοσης 320 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5,7 δευτ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 272 χλμ./ώρα.



Related Articles

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν 120 περιπολικά Nissan Qashqai

Πλέον δε θα βλέπουμε στους δρόμους μόνο γερασμένα περιπολικά Skoda Octavia και Citroen Xsara, καθώς ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας

Το Volkswagen Arteon που κοστίζει όσο μια BMW Z4

Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία έχει το Volkswagen Arteon και η BMW Z4, ωστόσο και τα δυο μπορεί να κοστίσουν σχεδόν τα

Τα Fiat 500 για όσους αισθάνονται αστέρες και rockstars

Οι ονομασίες στις δυο νέες εκδόσεις του Fiat 500 είναι Star και Rockstar, ενώ απευθύνονται σε όσους θέλουν να λάμπουν