Breaking News

Ταχύτερο στην πίστα το Hyundai i30 N ή το Peugeot 308 GTi; (video)

Ταχύτερο στην πίστα το Hyundai i30 N ή το Peugeot 308 GTi; (video)

Αυτή την αναμέτρηση σίγουρα την περίμεναν πολλοί και όλοι «καίγονται» να μάθουν το αποτέλεσμα της.

Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε στο παρακάτω video το Hyundai i30 N και Peugeot 308 GTi μαζί στην ίδια πίστα, ώστε να διαπιστωθεί ποιο από τα δυο είναι ταχύτερο.

Σε αντίθεση με την γαλλική εταιρία που έχει παρελθόν στα μοντέλα επιδόσεων, οι Κορεάτες κάνουν την πρώτη τους απόπειρα μέσω του νέου i30 N, το οποίο στην ισχυρότερη έκδοση του δίλιτρου υπερτροφοδοτούμενου T-GDI κινητήρα αποδίδεις 275 ίππους, ενώ η ισχύς μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων.

Από την άλλη κάτω από το καπό του 308 GTi βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.6 λίτρων απόδοσης 270 ίππων.

Το πρώτο χρειάζεται γα την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα 6,1 δευτ. και το δεύτερο 6,0 δευτ. Η μεταξύ τους διαφορά δηλαδή βρίσκεται στο 0,1 δευτ. Ποιο όμως έκανε τον ταχύτερο γύρο στην πίστα; Όπως θα δείτε και εσείς νικητής ήταν το 308 GTi.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
308 GTiHyundaii30 N Peugeot

Related Articles

Πωλείται η BMW 850Ci του σουλτάνου

Τη Σειρά 8 της BMW σίγουρα τη γνωρίζετε, τι ξέρετε όμως για τη χώρα Σουλτανάτο του Μπρουνέι; Τι σχέση έχουν

Ποια εταιρεία παρήγγειλε 1.000 ηλεκτρικά Opel Vivaro-e;

Μια μεγάλη παραγγελία δέχτηκε η Opel για το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν της Vivaro-e. Η Vauxhall λοιπόν, όπως ονομάζεται η

Πολλά Likes παίρνει το νέο Nissan Hyper Punk – Φτιαγμένο για τον κόσμο των social media (φωτογραφίες)

Η Nissan αποκάλυψε το νέο Hyper Punk, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο και συμπαγών διαστάσεων crossover, σε πρωτότυπη μορφή, το οποίο θα