Τραμπάλα πάνω σε φορτηγό κατέληξε να κάνει αυτό το Nissan-Μαντέψτε πως ανέβηκε εκεί πάνω!

Τραμπάλα πάνω σε φορτηγό κατέληξε να κάνει αυτό το Nissan-Μαντέψτε πως ανέβηκε εκεί πάνω!

Η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό όταν βλέπουμε την παραπάνω φωτογραφία είναι η εξής.

Ότι κάποιος ατζαμής, στην προσπάθεια του να φορτώσει το συγκεκριμένο Nissan Altima στο φορτηγό, έκανε λάθος χειρισμό και το ιαπωνικό sedan βρέθηκε σε αυτή την αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη στάση.

Τίποτα όμως από όσα φανταστήκαμε αρχικά δεν ισχύει. Το εν λόγω φορτηγό μεταφοράς οχημάτων είχε σταματήσει κανονικά κάτω από κολόνα δημόσιου φωτισμού, με τα αλάρμ ενεργοποιημένα, για να ξεφορτώσει ένα αυτοκίνητο σε κάτοικο της περιοχής. Η ράμπα φόρτωσης ήταν κατεβασμένη όταν ξαφνικά ο οδηγός του Nissan Altima την καβάλησε, έχοντας χάσει προφανώς τον έλεγχο του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Εδώ η Nissan έχει κατασκευάσει 5 εκατομμύρια οχήματα!

Ευτυχώς δεν έκανε άλμα όταν καβάλησε τη ράμπα, αλλά το Nissan Altima ακινητοποιήθηκε κάθετα πάνω στο φορτηγό με το πίσω τμήμα του να κρέμεται στο κενό! Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και όταν έφτασε στο σημείο βρήκε ένα μεσήλικα άντρα μέσα στο Nissan Altima, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, αλλά δεν έχει αποβιβαστεί, καθώς η παραμικρή κίνηση θα μπορούσε να διαταράξει την εξαιρετικά εύθραυστη ισορροπία του αυτοκινήτου πάνω στο φορτηγό.

Του ζητήθηκε να παραμείνει ψύχραιμος και ακίνητος μέχρι να σταθεροποιήσουν το αυτοκίνητο. Αρχικά συγκράτησαν το μπροστινό τμήμα με ιμάντες και το πίσω τμήμα τη χρήση ενός φορτηγού γερανού. Τελικά, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια, ενώ τον ανέλαβε η αστυνομία, καθώς κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση.

Θα θέλαμε πάντως μια κάμερα να είχε καταγράψει πώς ακριβώς το Nissan Altima ανέβηκε πάνω στις κατεβασμένες ράμπες του φορτηγού. Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην πόλη Βενετία της Φλόριντα.


Tags assigned to this article:
AltimaNissanφορτηγό

Related Articles

Ποδηλάτης συνέλαβε τον οδηγό μιας Mercedes που παρανόμησε (video)

Ρόλο αστυνομικού αποφάσισε να αναλάβει ένα ποδηλάτης όταν είδε τον οδηγό μιας γκρι Mercedes A-Class να μπαίνει ανάποδα σε δρόμο

Είδε ένα Audi A3 να έρχεται κατά πάνω του με την οροφή (video)

Η προσπέραση σε στενούς ορεινούς δρόμους διπλής κατεύθυνσης με πολλές στροφές μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες. Αυτό πλέον το γνωρίζει

Έκρυψε τα κλοπιμαία στον αερόσακο του αυτοκινήτου (video)

Αρκετή φαντασία σίγουρα διαθέτει ένα από τα άτομα που συνελήφθει για ληστεία, καθώς τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<