Breaking News

Δείτε πως αυτό το Nissan Murano σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό (video)

Δείτε πως αυτό το Nissan Murano σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό (video)

Όταν οδηγούμε στην αριστερή ή δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα πρέπει να προέχουμε πάρα πολύ, καθώς συχνά η διαγράμμιση τους τελειώνει λόγω εμποδίου και θα πρέπει να μεταβούμε έγκαιρα στην αμέσως διπλανή λωρίδα.

Για το λόγο αυτό σχεδόν πάντα υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα που μας ενημερώνει ότι η λωρίδα που κινούμαστε σε λίγα μέτρα τελειώνει και άρα πρέπει να βγούμε από αυτή.

Δυστυχώς ο οδηγός ενός μαύρου Nissan Murano αγνόησε ή δεν είδε την προειδοποιητική πινακίδα και όταν η αριστερή λωρίδα που κινούνταν στένεψε αρκετά εγκλωβίστηκε από ένα φορτηγό που βρίσκονταν δεξιά του.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει ο οδηγός του Muranο τον έλεγχο του οχήματος να χτυπήσει στο τσιμεντένιο διαχωριστικό και έπειτα να καρφωθεί κάθετα κάτω από το τρέιλερ ενός άλλους διερχόμενου φορτηγού. Η σύγκρουση όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ήταν αρκετά σφοδρή, καθώς σχεδόν ισοπεδώθηκε το εμπρός τμήμα του ιαπωνικού SUV.

Το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβη στις 13 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο I-94 που βρίσκεται στην Ιντιάνα. Ας ελπίσουμε ότι οι επιβάτες του Μurano είναι καλά στην υγεία τους.


Tags assigned to this article:
MuranoNissanατύχημαΙντιάνα

Related Articles

Η Τροχαία εντόπισε 1.205 οδηγούς χωρίς ζώνη ασφαλείας σε μια μόνο εβδομάδα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει η Τροχαία το πρόγραμμα των στοχευμένων ελέγχων της, ενώ από 4 έως 10 Φεβρουαρίου εστίασε στον

Συγκλονιστικό ατύχημα-Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμό διοδίων! (video)

Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν πλησιάζετε σταθμό διοδίων υπάρχει ειδική σήμανση που σας ενημερώνει ότι πρέπει να επιβραδύνετε. Ο οδηγός

Μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Άμστερνταμ από το 2030

Πιο «πράσινο» και «καθαρό» θέλουν να κάνουν οι αρμόδιες Αρχές το Άμστερνταμ, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Σύμφωνα