Breaking News

Αστυνομικός απομάκρυνε χελωνάκι από την άσφαλτο

Αστυνομικός απομάκρυνε χελωνάκι από την άσφαλτο

Την παραπάνω τρυφερή φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί μαζί μας η Ελληνική Αστυνομία δημοσιεύοντας την στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η εν λόγω φωτογραφία έρχεται σίγουρα σε πλήρη αντίθεση με αυτές που έχουμε δει πολλές φορές σε πορείες στο κέντρο της πρωτεύουσας και καταγγέλλουν αστυνομική βία απέναντι στους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας του ο συγκεκριμένος αστυνομικός από την Κινητή Αστυνομική Μονάδα Καστοριάς εντόπισε ένα  μικρό χελωνάκι να προσπαθεί να διασχίσει κάθετα την άσφαλτο. Προκειμένου να του εξασφαλίσει μια ταχύτερη και ασφαλή μεταφορά το πήρε στα χέρια του και το προστάτεψε από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Θυμηθείτε και εσείς όταν δείτε μια αντίστοιχη εικόνα την ώρα που οδηγείτε, ότι τα τεχνητά εμπόδια που κατασκευάζουμε οι άνθρωποι για τις μετακινήσεις μας δυσκολεύουν τη φυσική κίνηση των ζώων, επομένως οφείλουμε τουλάχιστον να τα προστατέψουμε.



Related Articles

Η μοτοσυκλέτα της Aston Martin σε δοκιμαστικούς γύρους στην πίστα (video)

To νέο μοντέλο της Aston Martin δεν είναι τετράτροχο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η βρετανική εταιρεία μεταλαμπαδεύει

Περιπολικό παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό (video)

Πάγωσαν οι οδηγοί στην Πολιτεία Ουισκόνσιν των Η.Π.Α, όχι από το τσουχτερό κρύο και το χιόνι, αλλά την εικόνα ενός

Κάθισμα τουαλέτας για τροχό αυτοκινήτου

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας Ρώσος, ο οποίος θέλησε να βρει λύση στο πρόβλημα της άμεσης ανάγκης για τουαλέτα όταν