Breaking News

Περιπολικό παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό (video)

Περιπολικό παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό (video)

Πάγωσαν οι οδηγοί στην Πολιτεία Ουισκόνσιν των Η.Π.Α, όχι από το τσουχτερό κρύο και το χιόνι, αλλά την εικόνα ενός μεγάλου φορτηγού που παρέσυρε περιπολικό.

Το ατύχημα καταγράφηκε την προηγούμενη Δευτέρα από ενσωματωμένη κάμερα αυτοκίνητου και πραγματικά προκαλεί σοκ. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί το περιπολικό ήταν σταματημένο κανονικά στο φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο.

Μόλις αυτό συνέβη ο αστυνομικός ξεκίνησε με πορεία προς τα δεξιά και τότε ένα μεγάλο φορτηγό έπεσε με φόρα πάνω του εμβολίζοντας για αρκετά μέτρα το περιπολικό, ενώ ο τράκτορας δίπλωσε από τη σύγκρουση.

Προφανώς ο οδηγός του φορτηγού κινούνταν με παραπάνω ταχύτητα από την επιτρεπτή για τις συνθήκες, ενώ στο ότι δεν πρόλαβε να φρενάρει έγκαιρα έπαιξε ρόλο και η ολισθηρότητα της ασφάλτου.

Η αστυνομία δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες από το τρακαρισμένο περιπολικό Ford Explorer, στις οποίες είναι εμφανές ότι το δεξί πλευρικό του τμήμα έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, ενώ ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας.

Το ευχάριστο είναι ότι ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό δεν τραυματίστηκε. Αυτό το χρωστάει και στην τύχη, καθώς το περιπολικό δε χτυπήθηκε σε γωνία 90 μοιρών, αφού είχε ήδη αρχίσει να στρίβει προς τα δεξιά.



Related Articles

O Βαλερί Μπότας και ο Νίκλας Γκρόνχολμ οδηγούν στο χιόνι (video)

Ο πιλότος της Mercedes-AMG Petronas, Βαλερί Μπότας, έχει συνηθίσει να οδηγεί το μονοθέσιο του πάνω στην άσφαλτο μεγάλων πιστών, όπου

Έφυγε από συνεργείο με χαλασμένα φρένα και κατέληξε μέσα σε λίμνη (video)

Σίγουρα δεν περιμένεις να εμφανίσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητο σου μόλις το παραλάβεις από το συνεργείο, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται

Ανήλικος έκλεψε τρίτη φορά το αυτοκίνητο των γονιών του (video)

Αν νομίζετε ότι το παιδί σας είναι αρκετά ζωηρό τότε θα αναθεωρήσετε όταν διαβάσετε τι έκανε ένας 11χρονος στην Αμερική.