Breaking News

Μετωπική σύγκρουση Porsche Cayenne και Skoda Fabia με ένα νεκρό (video)

Μετωπική σύγκρουση Porsche Cayenne και Skoda Fabia με ένα νεκρό (video)

Συγκλονίζει το video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα σε αυτοκίνητο και δείχνει πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

To εν λόγω video δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Σλοβακίας προφανώς για να παραδειγματιστούμε οι υπόλοιποι οδηγοί και να κατανοήσουμε επιτέλους ότι η απερισκεψία πίσω από το τιμόνι σκοτώνει.

Τι συνέβη λοιπόν; Ο οδηγός μιας κίτρινης Ferrari 458 και μιας μαύρης Porsche Cayenne επιδίδονταν σε κόντρα, ενώ κάποια στιγμή εισήλθαν αμφότερες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός της Ferrari βλέποντας μια ασημί Skoda Fabia να έρχεται κατά πάνω του φρενάρει απότομα και η Porsche τη χτυπάει από πίσω. Τότε η Ferrari ωθείται στη λωρίδα κυκλοφορίας της, αλλά η Porsche και η Fabia είχαν μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν δυστυχώς ο οδηγός της Fabia να σκοτωθεί ακαριαία.



Related Articles

Στήθηκαν για κόντρα αλλά ο οδηγός του Golf R κούμπωσε όπισθεν αντί για πρώτη και τράκαρε ένα Ibiza! (video)

Αρχικά να διευκρινίσουμε ότι διαφωνούμε κάθετα με τις κόντρες αυτοκινήτων που διεξάγονται σε δημόσιους δρόμους. Το παρακάτω video αποτελεί μια

Παλαβός ή γενναίος; – Μπήκε μέσα στη φωτιά για να σώσει το αγαπημένο του… Subaru! (βίντεο)

Σχεδόν τη ζωή του ρίσκαρε ο ιδιοκτήτης ενός Subaru BRZ, για να σώσει το αγαπημένο του αυτοκίνητο από τις φλόγες

Πέντε κιλά ηρωίνη σε κρύπτη πόρτας αυτοκινήτου

Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να μεταφέρει οδικώς ένας 38χρονος ημεδαπός μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Ωστόσο τα σχέδια του για