Breaking News

Πέντε κιλά ηρωίνη σε κρύπτη πόρτας αυτοκινήτου

Πέντε κιλά ηρωίνη σε κρύπτη πόρτας αυτοκινήτου

Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να μεταφέρει οδικώς ένας 38χρονος ημεδαπός μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Ωστόσο τα σχέδια του για διοχέτευση των ναρκωτικών ουσιών στη συμπρωτεύουσα ακύρωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, επισταμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφορίων.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της 14ης Δεκεμβρίου σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του 38χρονου που κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας.

Οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχή έρευνα εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πίσω αριστερής πόρτας 11 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 5 κιλών και 672 γραμμαρίων, καθώς και 1 δέμα κοκαΐνης βάρους 154 γραμμαρίων.

Σε βάρος του 38χρονου που συνελήφθη σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα  οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Related Articles

Lada Niva λαμπάδιασε στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Πανικός προκλήθηκε πριν λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας, όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα Lada Niva. Tο όχημα τη στιγμή

Νέα ημερομηνία για την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος – Πότε παραδίδονται τα τελευταία 10 χλμ.

Mε μικρή καθυστέρηση θα ολοκληρωθεί τελικά ο αυτοκινητόδρομος Πάτρας- Πύργου, καθώς τα τελευταία 10 χλμ. θα παραδοθούν στις 4 Δεκεμβρίου, αντί

Άγρια καταδίωξη που έληξε με σοβαρό τρακάρισμα – Με κλεμμένο όχημα έτρεχαν μέχρι και με 225 χλμ./ώρα για να ξεφύγουν (βίντεο)

Μια επεισοδιακή καταδίωξη κατέγραψαν οι ενσωματωμένες κάμερες περιπολικών, ενώ τα πλάνα στο παρακάτω βίντεο θυμίζουν ταινία δράσης. Όλα ξεκίνησαν όταν