Breaking News

Ποδηλατιστής παρασύρθηκε από περιπολικό (video)

Ποδηλατιστής παρασύρθηκε από περιπολικό (video)

Ορισμένες φορές και τα όργανα του νόμου υποπίπτουν σε παραβάσεις, όπως ο συγκεκριμένος αστυνομικός που θα δείτε στο παρακάτω video.

Ενώ οδηγούσε λοιπόν το περιπολικό του στο Μισσούρι αντί να έχει το βλέμμα του στραμμένο στο δρόμο ασχολούνταν με το κινητό του τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα ήταν στρίβοντας σε ένα δρόμο να παρασύρει ένα ποδηλάτη που ήταν ακινητοποιημένος στο STOP.

Ευτυχώς ο ποδηλάτης δε βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του περιπολικού και γλύτωσε με μερικούς μόνο μώλωπες αλλά φανερά σοκαρισμένος. Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε είναι από την ενσωματωμένη κάμερα στο κράνος του ποδηλάτη.

Ο αστυνομικός ανέλαβε αμέσως την ευθύνη και παραδέχτηκε το λάθος του, ενώ κλίθηκαν συνάδελφοι του για το περιστατικό, καθώς ο ίδιος λόγω εμπλοκής του δε μπορούσε να κάνει καταγραφή.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Χιονοστιβάδα κατάπιε αυτοκίνητα (video)

Μπορεί στην Ελλάδα η θερμοκρασία να έχει ανέβει, ωστόσο στη Δημοκρατία του Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια που βρίσκεται βόρεια στη Ρωσία επικρατεί αρκετό

Δείτε πόσο γρήγορα κλάπηκε μια Mercedes C-Class (video)

Αν το αυτοκίνητο σας διαθέτει κουμπί για την ενεργοποίηση του κινητήρα και όχι την παραδοσιακή μίζα που βάζεις μέσα το

Πυροσβεστικό όχημα παραλίγο να βάλει φωτιά σε βενζινάδικο (video)

Όταν οδηγούμε και ακούμε σειρήνα περιπολικού, ασθενοφόρου ή πυροσβεστικού οχήματος πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όχι μόνο γιατί μπορεί να