Breaking News

Δείτε πόσο γρήγορα κλάπηκε μια Mercedes C-Class (video)

Δείτε πόσο γρήγορα κλάπηκε μια Mercedes C-Class (video)

Αν το αυτοκίνητο σας διαθέτει κουμπί για την ενεργοποίηση του κινητήρα και όχι την παραδοσιακή μίζα που βάζεις μέσα το κλειδί τότε καλύτερα μη δείτε το παρακάτω video.

Πρόκειται για μια τρανταχτή απόδειξη πόσο ευάλωτη μπορεί να γίνει μια σύγχρονη τεχνολογία από τους κλέφτες αυτοκινήτων. Δείτε λοιπόν πως δυο κλέφτες εισέβαλαν σε γκαράζ στη Βρετάνια και μέσα σε μόλις 20 δευτ. έκλεψαν μια Mercedes C-Class.

Πώς κατάφεραν τέτοιο ρεκόρ χρόνου; Ο ένας εκ των δυο ληστών κρατούσε μια συσκευή που ακουμπούσε στο τοίχο του σπιτιού εντοπίζοντας το σήμα που εκπέμπει το κλειδί της C-Class, ενώ ταυτόχρονα το αντιγράφει. Έτσι η συσκευή αυτή γίνεται αυτόματα ένα δεύτερο κλειδί στα χέρια των κλεφτών που ξεκλείδωσαν την C-Class ενεργοποίησα τον κινητήρα και έφυγαν σαν κύριοι.

Ο ιδιοκτήτης της C-Class ίσως παρακολουθεί ακόμα σαστισμένος τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του. Παράλληλα οι αρκετά καλά διαβασμένοι κλέφτες βρήκαν τρόποι να απενεργοποιήσουν τη συσκευή GPS εντοπισμού της C-Class.

Μια καλή λύση για να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια είναι να τοποθετείτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί, καθώς αυτό εμποδίζει την αντιγραφή του σήματος που εκπέμπει.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
C-ClassMercedesκλοπή αυτοκινήτου

Related Articles

Πήρε παραμάζωμα τρία αυτοκίνητα (video)

Αλυσιδωτές συγκρούσεις αυτοκινήτων προκάλεσε ο οδηγός ενός μαύρου Dodge Challenger, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω video δεν είχε

Το ηλεκτρικό τρίκυκλο για τους ταχυδρόμους

Η ηλεκτροκίνηση δεν έχει πεδίο εφαρμογής μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά και σε μικρότερα μεταφορικά οχήματα, όπως αυτά που κατασκευάζει η

Πήγε στο συνεργείο την Alfa Romeo Giulia QV και ο μηχανικός τη διέλυσε! – Τράκαρε σε παρκαρισμένη Porsche 911 (φωτογραφίες)

Λένε ότι το αυτοκίνητο δε δανείζεται, ειδικά αν έχεις μια Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, αναγκάστηκα όμως πρέπει να την εμπιστευτείς