Breaking News

Με αυτό το μηχανισμό μπορείς να πετάξεις (video)

Με αυτό το μηχανισμό μπορείς να πετάξεις (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν προέρχονται από κάποια ταινία με πρωταγωνιστή έναν υπερήρωα που έχει υπερφυσικές ικανότητες.

Ο ιπτάμενος κύριος είναι πραγματικό πρόσωπο και πέταξε όντως πάνω από το κοινό κατά τη διάρκεια του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μέιμαν, ο οποίος είναι ειδικός στο να πιλοτάρει το μηχανισμό προσωπικής ανύψωσης JB11 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος ή μάλλον σε ουρανό.

Το JB11 κατασκευάζεται από την JetPack Aviation που βρίσκεται στη Νότια Καλιφόρνια. Ζυγίζει 50 κιλά, μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί κάθετα με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στο σύστημα VTOL, μπορεί να καλύψει απόσταση 322 χλμ. και να ανέβει σε ύψος πάνω από 3 μέτρα.

Δείτε την εντυπωσιακή πτήση του JB11 στο video που ακολουθεί.



Related Articles

BMW M3 το χάνει στη στροφή και σκάει στο πεζοδρόμιο (video)

Δε θα θέλαμε καθόλου να είμασταν στη θέση του οδηγού της συγκεκριμένης ασημί BMW M3, καθώς θα είχαμε έντονα τα

«Κόβεται μαχαίρι» το Mini Clubman σε 1.969 κομμάτια

To τελευταίο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία του Mini Clubman γράφει η βρετανική premium εταιρεία, μέσα από τη νέα συλλεκτική του

Εξακολουθούν πολλοί Έλληνες να μη φορούν ζώνη ασφαλείας

Περιττή μάλλον θεωρούν πολλοί Έλληνες οδηγοί τη χρήση ζώνης ασφαλείας στο αυτοκίνητο, όπως αποδεικνύουν οι πιο πρόσφατοι έλεγχοι της Τροχαίας.