Breaking News

Εξακολουθούν πολλοί Έλληνες να μη φορούν ζώνη ασφαλείας

Εξακολουθούν πολλοί Έλληνες να μη φορούν ζώνη ασφαλείας

Περιττή μάλλον θεωρούν πολλοί Έλληνες οδηγοί τη χρήση ζώνης ασφαλείας στο αυτοκίνητο, όπως αποδεικνύουν οι πιο πρόσφατοι έλεγχοι της Τροχαίας.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, στο πλαίσιο των στχοχευμένων ελέγχων που διενεργεί η Τροχαία, την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκε προτεραιότητα στον εντοπισμό οδηγών που δε φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Στους δρόμους όλης της χώρας βρήκαν συνολικά 698 συνεργεία της Τροχαίας, ενώ από 3 έως 9 Δεκεμβρίου ελέγχθηκαν συνολικά 6.713 οχήματα.

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι εντός μόλις επτά ημερών βεβαιώθηκαν 1.302 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση. Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (287), της Ακαρνανίας (76), της Θεσσαλονίκης (60), της Φθιώτιδας (50), Αχαΐας (45) και Χανίων (42).

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι ούτε για ένα μέτρο δεν οδηγούμε αυτοκίνητο χωρίς να βάλουμε ζώνη ασφαλείας και μοτοσυκλέτα χωρίς προστατευτικό κράνος.



Related Articles

Λεπτό προς λεπτό η καταδίωξη οδηγού που έφυγε από μπλόκο! Παραλίγο να πέσουν πυροβολισμοί (video)

Τη ζωή του κορόνα-γράμματα έπαιξε ο οδηγός ενός Ford Mustang, καθώς εξαγρίωσε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο. Υπάρχουν αρκετά

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας,

Πόσους νεκρούς είχαμε στην Ελλάδα το Μάρτιο από τροχαία ατυχήματα;

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ο ελληνικός λαός ξεκληρίζεται στους δρόμους. Όσο τραγικό και αν ακούγεται είναι