Breaking News

Το Skoda Karoq σε μπλόκα και καταδιώξεις

Το Skoda Karoq σε μπλόκα και καταδιώξεις

Την παραβατικότητα των νόμων και το οργανωμένο έγκλημα είναι έτοιμο να πολεμήσει το Skoda Karoq.

Με ποιο τρόπο; Με την εισαγωγή του στο δυναμικό της βρετανικής αστυνομίας, καθώς φόρεσε τη «στολή» περιπολικού. Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες το αμάξωμα του τσέχικου SUV είναι στα χρώματα της αστυνομίας και φέρει τα σχετικά διακριτικά, στην οροφή του έχει τοποθετηθεί Led φάρος αλλά και Led φώτα στη γρίλια της μάσκας, ενώ εξοπλίζεται επίσης με σειρήνα τριών τόνων.

Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αφαιρεθούν για τις μεταφορικές ανάγκες κάποιας ειδικής αποστολής της αστυνομίας και έτσι η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ εκτοξεύεται από τα 521 στα 1.810 λίτρα.

Το περιπολικό Karoq δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια του πληρώματος προσφέροντας σύστημα αυτόματης πέδησης έκτατης ανάγκης, έλεγχο «τυφλού» σημείου και adaptive cruise control.

Κάτω από το καπό του περιπολικού Karoq μπορούν να τοποθετηθούν TSI βενζινοκινητήρες ή TDI πετρελαιοκινητήρες, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

To Fiat 500 μεταφέρει τα κοσμήματα της Bulgari

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει το θρυλικό Fiat 500 ως ένα σχεδιαστικό κόσμημα της αυτοκίνησης, ενώ πλέον η φράση

Νέο Nissan X-Trail: Πότε έρχεται-σε ποιο μοντέλο μοιάζει;

Το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του ετοιμάζεται να γράψει το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της Nissan, το X-Trail. Την ερχόμενη

To νέο Hyundai Kite που μετατρέπεται σε τζετ σκι

Μακριά από την επιδημία των SUV μοντέλων η Hyundai παρουσιάζει στο Σαλόνι της Γενεύης το νέο Kite. Πρόκειται για ένα