Breaking News

Το μωβ φορτηγό Μercedes Actros των 450.000 ευρώ

Το μωβ φορτηγό Μercedes Actros των 450.000 ευρώ

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγάλετε το κινητό σας τηλέφωνο για να φωτογραφίσετε το συγκεκριμένο φορτηγό Μercedes Actros 2663, αν το συναντήσετε σε κάποιον αυτοκινητόδρομο.

Η έδρα του βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Φιλανδίας, το Ελνσίνκι, και ανήκει σε μεταφορική εταιρία. Διαθέτει δυο ρυμουλκούμενα τρέιλερ σιλό, ενώ αυτό που σου τραβάει την προσοχή είναι η σκούρα μωβ του απόχρωση και οι πολλές αερογραφίες του. Ολόκληρο το εσωτερικό του είναι καλυμμένο με λευκό και μωβ βελούδο.

Του έχει αποδοθεί το παρατσούκλι “Lowrider”, ενώ για να ολοκληρωθούν οι εργασίες που έφεραν αυτό το οπτικό αποτέλεσμα, χρειάστηκαν πάνω από 6.000 ώρες δουλειάς και το υπέρογκο πόσο των 450.000 ευρώ. Βέβαια ο ιδιοκτήτης του “Lowrider”, ονόματι Μικς Όβινεν, συμμετέχοντας μαζί του σε σόου για φορτηγά σε Φινλανδία και Σουηδία έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία.


Tags assigned to this article:
Actros 2663Μercedes

Related Articles

Έγινε παραγγελία 147 νέων αστικών λεωφορείων

Μια αρκετά μεγάλη παραγγελία δέχτηκε η Daimler, καθώς της ζητήθηκαν συνολικά 147 νέα αστικά λεωφορεία. Η παραγγελία δόθηκε από τη

Ιδού το πρώτο υβριδικό λεωφορείο στην Ελλάδα-Σε ποια πόλη κάνει δρομολόγια;

Ο λόγος για το λεωφορείο Volvo 7900 Full Hybrid, το οποίο παραδόθηκε στο Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας και ήδη πραγματοποίησε το

«Διορίστηκε» στο Δήμο Πωγωνίου το Nissan Navara

Ακόμα μια αποστολή ανέλαβε το Nissan Navara, καθώς θα ενισχύσει τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας και καθαριότητας του Δήμου Πωγωνίου. Η