Breaking News

Η αγωνιστική Porsche 919 Hybrid στους δρόμους της Νέας Υόρκης (video)

Η αγωνιστική Porsche 919 Hybrid στους δρόμους της Νέας Υόρκης (video)

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, καθώς η αγωνιστική 919 Hybrid με την οποία η Porsche συμμετέχει στις 24 Ώρες του Λε Μαν βγήκε από τις πίστες και άρχισε να βολτάρει στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης. Ανάλογη κίνηση έχει πράξει η Porsche με την 919 Hybrid στους δρόμους του Λονδίνου.

Η Porsche περιγράφει την 919 Hybrid ως το ταχύτερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ, ενώ χαρακτηρίζει τη Νέα Υόρκη το πρώτο της σπίτι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Η 919 Hybrid ωστόσο δεν ήταν μόνη της, καθώς τη συνόδευε η Panamera Turbo S E-Hybrid, με την οποία έχουν κοινό παρονομαστή την ίδια υβριδική τεχνολογία της Porsche.

Η 919 Hybrid διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων και σύστημα μπαταριών ιόντων λιθίου.



Related Articles

Για ανταλλακτικά αξίζει μόνο αυτή η τρακαρισμένη Corvette

Λαβωμένη αλλά ζωντανή βγήκε μια Chevrolet Corvette Stingray έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα, το οποίο συνέβη στα μέσα Μαΐου κάπου

Η Bugatti έγινε 110 ετών και η Chiron το γιορτάζει

Στη φετινή τούρτα γενεθλίων της Bugatti τοποθετούνται 110 κεράκια, ενώ η Chiron της κάνει το καλύτερο δώρο. Η σκληροπυρηνική Chiron

Η νέα Continental GT Azure «αντιγράφει» μια ιστορική Bentley

Στο σώμα μια μοναδικής Bentley Continental GT μετενσαρκώθηκε η ιστορική R-Type Continental JAS 949 με αφορμή τα 70α της γενέθλια.