Breaking News

Αντέχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο πάνω στη Lotus Evora GT410; (video)

Αντέχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο πάνω στη Lotus Evora GT410; (video)

Με το δικό της ξεχωριστό τρόπο μας εύχεται χρόνια πολλά για τα φετινά Χριστούγεννα η Lotus.

H βρετανική εταιρεία των supercars λοιπόν δημιούργησε το παρακάτω ευφάνταστο video, στο οποίο θα δείτε μια κίτρινη Evora GT410 να ξεσαλώνει στις εγκαταστάσεις της Lotus, έχοντας μάλιστα δεμένο στο πίσω τμήμα της ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι εργαζόμενοι της Lotus παρακολουθούσαν με έκπληξη, αλλά με χαρά την Evora GT410 να επιδίδεται σε donuts.

Παράλληλα ο μπάσος ήχος που παράγει ο V6 κινητήρας των 3.5 λίτρων απόδοσης 416 ίππων και 420 Nm ροπής ήταν το μουσικό «χαλί» στις φιγούρες της Evora GT410. Συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται στην πρώτη περίπτωση εντός 4 δευτ. και στη δεύτερη σε 3,9 δευτ., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα.

Με τέτοιες επιδόσεις όμως το χριστουγεννιάτικο δέντρο κατάφερε να παραμείνει στη θέση του; Θα το μάθετε στο video που ακολουθεί.



Related Articles

Kόντρα ανάμεσα στη Lamborghini Urus και έναν Ολυμπιονίκη σκιέρ (video)

Όταν ο Πρόεδρος της Lamborghini, Στέφανο Ντομενικάλι, συνάντησε στο βουνό το φίλο του και Ολυμπιονίκη σκιέρ, Αλμπέρτο Τόμπα, είχε μια ιδέα.

Έσπασαν με την κλεμμένη Bentley τη γκραζόπορτα και εξαφανίστηκαν (video)

Κλοπές αυτοκινήτων δε γίνονται μόνο σε υποβαθμισμένες περιοχές, αλλά και σε κοσμοπολίτικες που θεωρούνται καλά φυλασσόμενες. Στο διάσημο λοιπόν Μαϊάμι

Τράκαρε Ford Mustang και Rolls-Royce που δεν του ανήκουν!

Στο συγκεκριμένο οδηγό μάλλον θα απαγορευτεί η είσοδος σε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων μετά από το ατύχημα που προξένησε.