Breaking News

Σε ποια χώρα το ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf έγινε περιπολικό; (video)

Σε ποια χώρα το ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf έγινε περιπολικό; (video)

Εύκολη απάντηση αλλά αν δεν τη βρήκατε ακόμα να σας πούμε ότι το ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf αναλαμβάνει χρέη περιπολικού στην πατρίδα του, την Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα το Leaf θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως όργανο της τάξης στην Φουκουόκα, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας. H τοπική αστυνομία παρέλαβε 22 Leaf η «στολή» των οποίων περιλαμβάνει μαύρο αμάξωμα χαμηλά και το υπόλοιπο λευκό, ενώ στην οροφή έχει τοποθετηθεί φυσικά ο απαραίτητος φάρος. Παράλληλα αναφέρεται τa Leaf θα χρησιμοποιούνται για περιπολίες, αλλά και για δημόσιες σχέσεις.

Στα ατού των περιπολικών Leaf είναι σίγουρα το γεγονός ότι κινούνται αθόρυβα και ότι εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους. Υπενθυμίζουμε ότι το Leaf στη δεύτερη γενιά του διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 150 ίππων, μπαταρία 40kWh, επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 8,2 δευτ. και αυτονομία 240 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LeafNissanΙαπωνίαπεριπολικό

Related Articles

Αυλαία για το Subaru WRX STI με την Final Edition

Το εμβληματικό Subaru WRX STI μας αποχαιρετά με την τελική του έκδοση, η οποία έχει νέα χαρακτηριστικά και συλλεκτικό χαρακτήρα.

Αγόρασε μια Ferrari 430 Scuderia και την κατέστρεψε σε μια ώρα

Το να αποκτήσεις μια Ferrari 430 Scuderia για κάποιους είναι ένα όνειρο, για λίγους μπορεί να γίνει πραγματικότητα και για

Μοσχοπούλησαν τα Fiat το 2022! Τι ετοιμάζει για το 2023;

Ανάμεσα στις πολλές μάρκες που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Ομίλου Stellantis η Fiat κατάφερε να ξεχωρίσει το 2022,