Breaking News

Αυλαία για το Subaru WRX STI με την Final Edition

Αυλαία για το Subaru WRX STI με την Final Edition

Το εμβληματικό Subaru WRX STI μας αποχαιρετά με την τελική του έκδοση, η οποία έχει νέα χαρακτηριστικά και συλλεκτικό χαρακτήρα.

Η Subaru Μ. Βρετανίας λοιπόν θα διαθέσει μόλις 150 WRX STI Final Edition στην τοπική αγορά. Παράλληλα τα WRX STI Final Edition θα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα με μεγαλύτερος τροχούς 19 ιντσών, με μεγαλύτερα φρένα της Brembo και κίτρινες δαγκάνες που ενισχύουν το σύστημα πέδησης του σπορ ιαπωνικού μοντέλου.

Επίσης ο εμπρός προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί, ώστε να δείχνει πιο επιθετικός, άλλαξαν τα LED φώτα, η εξάγωνη μάσκα απέκτησε μαύρο περίβλημα, ενώ έγινε μεγαλύτερη για καλύτερη ψύξη του κινητήρα και το λογότυπο Final Edition τοποθετήθηκε κάτω χαμηλά στις εμπρός πόρτες.

Περνάμε τώρα στο εσωτερικό του WRX STI Final Edition, όπου μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό ένθετο έχει τοποθετηθεί στην κεντρική κονσόλα, στο ταμπλό, στα πάνελ των θυρών και στο τιμόνι, ενώ υπάρχουν κόκκινες ραφές και κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

Ανανεωμένος είναι ο πίνακας οργάνων, τα εμπρός καθίσματα έχουν πλέον λειτουργία θέρμανσης και το σύστημα πολυμέσων απέκτησε μεγαλύτερη οθόνη αφής 5,9 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας. Στο εξοπλισμό προστίθεται και η αυτόματη λειτουργία “High Beam Assist” των προβολέων.

Κάτω από το καπό του παραμένει ο επίπεδος κινητήρας 2.5 λίτρων των 305 ίππων

H τιμή του WRX STI Final Edition διαμορφώνεται στα 38.650 ευρώ.


Tags assigned to this article:
SubaruWRX STI Final Edition

Related Articles

Σε ποια χώρα το ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf έγινε περιπολικό; (video)

Εύκολη απάντηση αλλά αν δεν τη βρήκατε ακόμα να σας πούμε ότι το ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf αναλαμβάνει χρέη περιπολικού στην

Ρεκόρ χρόνου 2 λεπτών και 24 δευτ. έκανε το Honda Civic Type R (video)

Ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της πρόσθεσε η κορυφαία έκδοση του Honda Civic. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη νέα ακόμα πιο

Γιατί δε θα δούμε αυτό το πράσινο Toyota GT86 σε ελληνικό δρόμο;

Τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται οι Ιάπωνες, καθώς η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Toyota GT86 θα διατεθεί αποκλειστικά στην