Breaking News

Το Lada Niva καμουφλαρισμένο

Το Lada Niva καμουφλαρισμένο

Ο μόνος λόγος που περιμέναμε να δούμε το Niva με καμουφλάζ ήταν στην περίπτωση που η Lada θα αποφάσιζε να αλλάξει τη σχεδιαστική του γραμμή και θα βρίσκονταν στη φάση της εξέλιξης το νέο μοντέλο.

Ωστόσο αυτό δε συμβαίνει καθώς η Lada, η οποία ανήκει στην AvtoVAZ, θα συνεχίσει να προσφέρει το αιθάλες Niva με το ίδιο παρουσιαστικό που το γνωρίσαμε πριν από 41 χρόνια το 1977, το οποίο έχει μεταβληθεί ελάχιστα μέχρι σήμερα.

Η ρώσικη εταιρία λοιπόν  θα προσφέρει μια νέα επιλογή ιδιαίτερης εξατομίκευσης στο Niva και είναι η στολή καμουφλάζ που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με την Lada το εν λόγω καμουφλάζ κάνει το Niva ακόμα πιο άγριο οπτικά τουλάχιστον στους δρόμους της περιπέτειας.

Το καμουφλάζ χρώματος μαύρου πράσινου και γκρι του Niva κοστίζει 406 ευρώ για να καλύψει το αγέραστο αμάξωμα του, ενώ συνδυάζεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LadaNivaκαμουφλάζ

Related Articles

H BMW M2 αποδίδει πλέον 410 ίππους (video)

Ακόμα πιο δυνατή είναι πλέον η BMW M2 χάρη στο πακέτο Competition, το οποίο αυξάνει τόσο την ισχύ όσο και

Αυτό το μοντέλο της Mercedes είναι για μωρά

Είστε νέος γονιός και ανησυχείτε για την ασφαλή μεταφορά του μωρού σας; Η Mercedes πέρα από μια πλούσια γκάμα αυτοκινήτων

Η Harley-Davidson που έχει μήκος 33 εκατοστά (video)

Συνήθως σας δείχνουμε μινιατούρες αυτοκινήτων κατασκευασμένες από τα διάσημα τουβλάκια της Lego, ωστόσο αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε μια εμβληματική