Breaking News

Αυτό το μοντέλο της Mercedes είναι για μωρά

Αυτό το μοντέλο της Mercedes είναι για μωρά

Είστε νέος γονιός και ανησυχείτε για την ασφαλή μεταφορά του μωρού σας;

Η Mercedes πέρα από μια πλούσια γκάμα αυτοκινήτων μπορεί πλέον να σας προσφέρει για τις μετακινήσεις του μωρού σας ένα ξεχωριστό καροτσάκι που φέρει την υπογραφή της.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γερμανική εταιρεία το εν λόγω παιδικό καροτσάκι διακρίνεται για την εργονομία, την ασφάλεια, την άνεση, την αξιοπιστία, την κομψότητα και τη σπορ του εικόνα, καθώς προέρχεται από το σχεδιαστικό της τμήμα, ενώ για τη δημιουργία του συνεργάστηκε και η εταιρεία Hartan.

Πρόκειται για μια γερμανική εταιρία με πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή παιδικών καροτσιών, καθώς η ενασχόληση της με τον τομέα αυτό άρχισε το μακρινό 1950.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παιδικό καροτσάκι της Mercedes φέρει την πιστοποίηση TÜV από τη γερμανική ένωση τεχνικών επιθεωρήσεων, ενώ διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, τηλεσκοπικό τιμόνι, χειρόφρενο, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και πραγματικά ελαστικά με αέρα που ντύνουν τις μαύρες ζάντες με τις πέντε διπλές ακτίνες εμπνευσμένες από τα μοντέλα AMG.

Το χαμηλό του βάρος προκύπτει από το σκελετό αλουμινίου 8,9 κιλών, ενώ το παιδικό κάθισμα με ταπετσαρία, δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών, ρυθμιζόμενη κλίση και ζώνη ασφαλείας δε ξεπερνά τα 4,1 κιλά.

Η διάθεση του θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Mercedes.



Related Articles

Το συλλεκτικό Abarth 695 Tributo 131 τώρα και σε ρολόι

Όσοι είχαν βάλει στο «μάτι» το επετειακό Abarth 695 Tributo 131, αλλά δεν πρόλαβαν να το αρπάξουν (τα μόλις 695

Το Tesla που μπορούν να το οδηγήσουν παιδιά! (video)

Η Tesla είναι μια αμερικάνικη εταιρεία αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε πρόσφατα και επίσημα στη χώρα μας.

To πρώτο αυτοκίνητο του Μπάτμαν σε μινιατούρα Lego (video)

To 1989 έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη η σκοτεινή φιγούρα του Μπάτμαν και από τότε ο άνθρωπος-νυχτερίδα έγινε σύμβολο της