Breaking News

Έκλεψαν και άρχισαν να διαλύουν μια Ferrari 458 Italia

Έκλεψαν και άρχισαν να διαλύουν μια Ferrari 458 Italia

Τα αυτοκίνητα που κλέβονται τις περισσότερες φορές γίνονται κομμάτια και πωλούνται ως ανταλλακτικά, κάτι τέτοιο ωστόσο είναι επώδυνο οπτικά όταν βλέπεις να συμβαίνει σε μια Ferrari 458 Italia.

Το ιταλικό supercar λοιπόν αφού εκλάπη βρέθηκε στην επαρχία KwaZulu-Natal της Νότιας Αφρικής, ωστόσο όταν οι Αρχές ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη η χαρά του δεν κράτησε πολύ, καθώς προφανώς πληροφορήθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί πολλά εξαρτήματα από το εμπρός τμήμα της 458 Italia όπως ο τροχός, το καπό και ο προφυλακτήρας. Παράλληλα απουσιάζει και η κλειδαριά από την πόρτα του οδηγού, που έχει βγει από τη θέση της, κάτι που αποδεικνύει τον τρόπο που διείσδυσαν οι κλέφτες στο εσωτερικό της 458 Italia.

Ευτυχώς που βρέθηκε πάντως γιατί όπως φαίνεται στόχος των κλεφτών ήταν να την «απογυμνώσουν» πλήρως. Ανέγγιχτο έμεινε το εσωτερικό της, αλλά και ο V8 κινητήρας των 4.5 λίτρων που την τροφοδοτεί.


Tags assigned to this article:
458 ItaliaFerrariανταλλακτικά

Related Articles

Τι πρόβλημα υπάρχει με την Aston Martin DB11 και ανακαλείται;

Στην ανάκληση όλων των DB11 που κατασκεύασε από το τέλος του 2015 προχώρησε η Aston Martin. Στο σύνολό τους οι

O κλιματισμός της Bugatti Chiron δροσίζει μέχρι και διαμέρισμα

O Ιούλιος μας έχει δείξει με τις υψηλές του θερμοκρασίες ότι βρισκόμαστε στην καρδία του καλοκαιριού, μια περίοδο όπου η

Η γυναίκα που έχει αγοράσει δέκα Porsche 911 (video)

Ποιος είπε ότι η αγάπη για τη θρυλική Porsche 911 είναι αποκλειστικά αντρικό «άθλημα»; Αυτό το μύθο καταρρίπτει σίγουρα με