Breaking News

Ένα Nissan Qashqai καρφώθηκε πίσω από φορτηγό (video)

Ένα Nissan Qashqai καρφώθηκε πίσω από φορτηγό (video)

Κάποιο παθολογικό αίτιο ή αϋπνία ήταν προφανώς ο λόγος που το ασημί Nissan Qashqai έπεσε με ταχύτητα πίσω από ένα φορτηγό.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο οδηγός του ιαπωνικού crossover δεν πάτησε καθόλου το πεντάλ του φρένου ούτε πριν αλλά και ούτε μετά τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί αρκετά μέτρα παρακάτω πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Το φορτηγό τώρα ανετράπη βίαια και έπεσε σε ένα χαντάκι.

Το περιστατικό συνέβη στο Ρόστοφ της Ρωσίας και καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου, ενώ παρά τη σφοδρότατα του ατυχήματος κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά ως εκ θαύματος, καθώς σίγουρα θα φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Αν το φορτηγό πάντως ήταν ακινητοποιημένο και όχι εν κινήσει τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο άσχημα για το Qashqai.


Tags assigned to this article:
NissanQashqaiΡόστοφΡωσίαφορτηγό

Related Articles

Βγήκε απρόσεκτα από διασταύρωση αλλά τον εντόπισε περιπολικό (video)

Πόσες φορές έχετε αποφύγει την τελευταία στιγμή μια σοβαρή σύγκρουση επειδή κάποιος απρόσεκτος οδηγός βγήκε μπροστά σας; Αυτό συνέβη και

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική (φωτογραφίες & βίντεο)

Ένα ακόμα «χτύπημα» κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία στα πολυάριθμα κυκλώματα που κλέβουν αυτοκίνητα. Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και

Αστυνομικός απομάκρυνε χελωνάκι από την άσφαλτο

Την παραπάνω τρυφερή φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί μαζί μας η Ελληνική Αστυνομία δημοσιεύοντας την στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.