Breaking News

Αστυνομικός απομάκρυνε χελωνάκι από την άσφαλτο

Αστυνομικός απομάκρυνε χελωνάκι από την άσφαλτο

Την παραπάνω τρυφερή φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί μαζί μας η Ελληνική Αστυνομία δημοσιεύοντας την στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η εν λόγω φωτογραφία έρχεται σίγουρα σε πλήρη αντίθεση με αυτές που έχουμε δει πολλές φορές σε πορείες στο κέντρο της πρωτεύουσας και καταγγέλλουν αστυνομική βία απέναντι στους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας του ο συγκεκριμένος αστυνομικός από την Κινητή Αστυνομική Μονάδα Καστοριάς εντόπισε ένα  μικρό χελωνάκι να προσπαθεί να διασχίσει κάθετα την άσφαλτο. Προκειμένου να του εξασφαλίσει μια ταχύτερη και ασφαλή μεταφορά το πήρε στα χέρια του και το προστάτεψε από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Θυμηθείτε και εσείς όταν δείτε μια αντίστοιχη εικόνα την ώρα που οδηγείτε, ότι τα τεχνητά εμπόδια που κατασκευάζουμε οι άνθρωποι για τις μετακινήσεις μας δυσκολεύουν τη φυσική κίνηση των ζώων, επομένως οφείλουμε τουλάχιστον να τα προστατέψουμε.



Related Articles

Η επαφή ενός Kia Rio και μιας Chevrolet Camaro είχε άσχημα αποτελέσματα (video)

Αρκετά βιαστικός φαίνεται ότι ήταν ο οδηγός ενός ασημί Kia Rio sedan, κατά την είσοδο του σε έναν αυτοκινητόδρομο. Όπως

Έκλεβαν καταλύτες από σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο διατρέχει πολλούς κινδύνους, καθώς ενδέχεται να μην το βρει στη θέση του ο ιδιοκτήτης

Βurnout πάνω σε γερανό από Mercedes AMG C63 S (video)

Η λογική λέει ότι όταν ένα όχημα φορτωθεί στο γερανό παραμένει ακίνητο, ενώ για λόγους ασφαλείας δένεται. Κάτι τέτοιο όμως