Breaking News

Στις 100.000 έφτασαν οι πωλήσεις του Opel Crossland X

Στις 100.000 έφτασαν οι πωλήσεις του Opel Crossland X

Απόλυτα ικανοποιημένη εμφανίζεται η Opel για την εμπορική πορεία του νέου Crossland X, καθώς ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του έχει ήδη φτάσει τις 100.000 πωλήσεις.

Το Crossland X ήταν το πρώτο μοντέλο που ξεκίνησε να αναπτύσσει το 2012 η Opel  με το γαλλικό Όμιλο PSA, στον οποίο πλέον ανήκει. Σημειώστε ακόμα ότι το Crossland X είναι αδελφό μοντέλο του Citroen C3 Aircross, ενώ αμφότερα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο που βρίσκεται στη Σαραγόσα της Ισπανίας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο Crossland X να ξεχωρίζει είναι τα εργονομικά εμπρός του καθίσματα, τα πολλαπλών διαμορφώσεων πίσω καθίσματα, η διχρωμία ανάμεσα στο αμάξωμα και την οροφή και η αμφίεση crossover που διαθέτει περιλαμβάνοντας μαύρο πλαστικό προστατευτικό στους προφυλακτήρες, πλευρικά, στους θόλους των τροχών αλλά και οι αλουμινένιες ποδιές εμπρός-πίσω.

Το τεχνολογικό του υπόβαθρο είναι υψηλό καθώς εξοπλίζεται με σύστημα προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, με full LED προβολείς, με πανοραμική κάμερα, με σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης και με έλεγχο «τυφλού» σημείου.

Στη γκάμα του υπάρχουν βενζινοκίνητες, πετρελαιοκίνητες και υγραερίου κίνησης (LPG) εκδόσεις με κινητήρες από 1.2 έως 1.6 λίτρα απόδοσης από 75 έως 130 ίππους που συνδυάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια 6 σχέσεων.



Related Articles

Ο Τζέιμς Μποντ θα οδηγήσει το νέο Land Rover Defender (video)

Στη μεγάλη οθόνη θα εμφανιστεί το καινούργιο Land Rover Defender, καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία “No Time To Die”

Τι κάνει η Mercedes AMG E63 S 4MATIC+ μέσα στις πίστες;

Υπεύθυνη για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων είναι πλέον η Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ στη μακρινή Αυστραλία. Η πρεμιέρα στο νέο

Τι προσφέρει η νέα έκδοση Collezione του Fiat 500;

Αν προσπαθήσετε να μετρήσετε τις ειδικές εκδόσεις του Fiat 500 σίγουρα θα χάσετε το λογαριασμό, ενώ πλέον προστίθεται ακόμα μια