Breaking News

Τι προσφέρει η νέα έκδοση Collezione του Fiat 500;

Τι προσφέρει η νέα έκδοση Collezione του Fiat 500;

Αν προσπαθήσετε να μετρήσετε τις ειδικές εκδόσεις του Fiat 500 σίγουρα θα χάσετε το λογαριασμό, ενώ πλέον προστίθεται ακόμα μια στη γκάμα του.

Ο λόγος για το Fiat 500 Collezione, το οποίο στόχο έχει να γιορτάζει το διαχρονικό στυλ και την κομψότητα του μικρού δημοφιλούς ιταλικού μοντέλου. H νέα έκδοση Collezione προσφέρεται τόσο στο hatchback όσο και στο convertible Fiat 500 και ξεχωρίζει για τις επενδύσεις χρωμίου στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, στις 16αρες ζάντες αλουμινίου και στους προφυλακτήρες.

Το λιλιπούτειο αμάξωμα του μπορεί να αποκτήσει τη διχρωμία “Primavera”(λευκό και γκρι) ή “Acquamarina” (λευκό και πράσινο). Παράλληλα στην παλέτα του υπάρχουν επίσης οι αποχρώσεις “Taormina Ivory”, “Gelato White” και “Blue Dipinto di Blu Blue”.

To λογότυπο Collezione το συναντάμε στο πίσω τμήμα του Fiat 500 και στα πατάκια του. Προαιρετικό είναι το σύστημα πολυμέσων UConnect με Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και το ηχοσύστημα Beats Audio.

Το Fiat 500 Collezione θα διατίθεται με βενζινοκινητήρα, πετρελαιοκινητήρα, με συνδυασμό βενζινοκινητήρα-LPG έχοντας ισχύ από 69 έως 105 ίππους.


Tags assigned to this article:
500 CollezioneFiat

Related Articles

Στα χιόνια εξελίσσεται το νέο ηλεκτρικό Audi Q6 e-tron

Ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ το επερχόμενο Audi Q6 e-tron προπονείται σκληρά στα χιόνια του μακρινού ευρωπαϊκού βορρά, υπό αυστηρούς κανόνες

Μια BMW M6 πιάστηκε στη δαγκάνα του νόμου

Οι ιδιοκτήτες των BMW M6 έχουν άραγε το δικαίωμα να πιάνουν δυο θέσεις στάθμευσης με το πολυτελές και σπορ αυτοκίνητό

To νέο Ford Focus πιο ολοκληρωμένο από ποτέ (video)

H Ford προχώρησε στην προγραμματισμένη αποκάλυψη του νέου Focus, το οποίο στην τέταρτη γενιά του πλέον προσφέρεται με ποικιλία κίνητρων,