Breaking News

Συλλάβαμε το νέο Lexus LC 500h επί ελληνικού εδάφους

Συλλάβαμε το νέο Lexus LC 500h επί ελληνικού εδάφους

Για την ακρίβεια όταν εντοπίσαμε το νέο Lexus LC 500h στη χώρα μας οι τροχοί του δεν πατούσαν στην άσφαλτο, καθώς ήταν φορτωμένο σε νταλίκα, η οποία προφανώς το μετέφερε σε κάποιο κέντρο διανομής.

Στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε διακρίνεται το νέο LC 500h βαμμένο σε καφέ απόχρωση, ενώ από κοντά δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το νέο πολυτελές ιαπωνικό coupe των 2+2 θέσεων, βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα GA-L της Lexus.

Στην ελληνική αγορά διατίθεται με το νέο υβριδικό σύστημα Multi-Stage, το οποίο απαρτίζεται από V6 βενζινοκινητήρα DOHC 3.5 λίτρων και μπαταρία λιθίου ιόντων υψηλής απόδοσης, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Το LC 500h μπορεί να επιταχύνει 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δευτ., εκπέμπει στην ατμόσφαιρα 142 γρ./χλμ. C02 και καταναλώνει, σύμφωνα πάντα με την Lexus, 6,4 λίτρα/100 χλ. Σημειώστε ότι το LC 500 θα τροφοδοτείται επίσης και από ένα V8 βενζινοκινητήρα 5.0 λίτρων.

Οι τιμές στην ελληνική αγορά του νέου LC 500h στις εκδόσεις Luxury, Sport και Sport+ με μεταλλικό χρώμα διαμορφώνονται στα 161.200 ευρώ, 169.900 ευρώ και 177.400 ευρώ αντίστοιχα.


Tags assigned to this article:
GA-LLC 500LC 500hLexus

Related Articles

Χωρίς πίσω καθίσματα αλλά με καρότσα το Suzuki Jimny

To Suzuki Jimny είναι ένα μικρό SUV, το οποίο λατρεύεις να οδηγείς σε απαιτητικές off-road διαδρομές και σχεδόν το μισείς

Το πρώτο Nissan με «κορδόνια» είναι για…να το βάλεις στα πόδια!

Με γιγαντιαίο αθλητικό παπούτσι μοιάζει στο το συγκεκριμένο Nissan Kicks, καθώς δέχτηκε ειδική μετατροπή, ώστε να συμμετέχει σε μια εμπορική

O Ρονάλντo έκανε δική του μια Bugatti Chiron

Στην πλούσια συλλογή με supercars που διαθέτει ο Κριστιάνο Ρονάλντo προστέθηκε και μια Bugatti Chiron. Την είδηση αυτή τη δημοσίευσε