Breaking News

Η συναρμολόγηση του νέου BMW i8 Roadster (video)

Η συναρμολόγηση του νέου BMW i8 Roadster  (video)

Η ανοιχτή έκδοση του BMW i8 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Η βαυαρική εταιρία για να κρατήσει το ενδιαφέρον «ζεστό» μας δείχνει μέσα από το παρακάτω video ορισμένα πλάνα από την παραγωγή του i8 Roadster, αλλά και τις δοκιμές αντοχής στις οποίες υποβάλλεται.

Η είδηση ωστόσο κρύβεται στο τέλος του video όπου με μικρά γράμματα αναγράφεται ότι το i8 Roadster σε σύγκριση με το i8 Coupe θα είναι λιγότερο αποδοτικό, καθώς η επίσημη μέση κατανάλωση του αντί για 2,0 λίτρα/100 χλμ. «αυξάνεται» στα 2,1 λίτρα/100 χλμ. όπως και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενεργείας από 14,2 kWh/100 χλμ. ανεβαίνει στα 14,7 kWh/100 χλμ. Παράλληλα ανοδικά κινούνται και οι εκπομπές C02 από τα 44γρ./χλμ. στα 48 γρ./χλμ.

Η BMW δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τεχνικά χαρακτηριστικά για το i8 Roadster ωστόσο αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου, αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία με τη χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Δωδεκάχρονος κατασκευάζει μια Lamborghini Aventador SV! (video)

Για ακόμα μια χρονιά η Lamborghini αναζητά την περίοδο των Χριστουγέννων τους φανατικότερους οπαδούς της, ανεξαρτήτου ηλικίας, και τους επιβραβεύει.

Για ποιο λόγο η Volvo ανακαλεί πάνω από 500.000 οχήματα της;

Σε μια ανάκληση τεράστιου μεγέθους αναμένεται να προβεί η Volvο, καθώς τα επηρεαζόμενα οχήματα της φτάνουν τα 507.000 σε παγκόσμιο

Στο σκοτάδι τρία εργοστάσια της Skoda

Αύριο, 30 Μαρτίου 2019, τα τρία εργοστάσια που διαθέτει η Skoda στην πατρίδα της την Τσεχία θα βυθιστούν το σκοτάδι