Breaking News

Κοσμοσυρροή για μια LaFerrari που σταμάτησε σε βενζινάδικο (video)

Κοσμοσυρροή για μια LaFerrari που σταμάτησε σε βενζινάδικο (video)

Αν θες να μετακινηθείς διακριτικά και να μη δώσεις στόχο, τότε σίγουρα δεν επιλεγείς από το γκαράζ σου την Ferrari LaFerrari.

Διαφορετικά θα σας συμβεί ότι και στον ιδιοκτήτη της κίτρινης LaFerrari που θα δείτε στο παρακάτω video. Σταμάτησε λοιπόν σε πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στην πίστα του Άσσεν στην Ολλανδία για να γεμίσει το ρεζερβουάρ της LaFerrari και μέσα σε λίγα λεπτά γύρω του είχε μαζευτεί ένα μικρό πλήθος κόσμου με τα κινητά του τηλέφωνα στα χέρια, ώστε να απαθανατίσουν και να βιντεοσκοπήσουν το ιταλικό supercar που ομολογουμένως δε συναντά κανείς κάθε μέρα στους δρόμους.

Μόλις 500 LaFerrari κατασκεύασε η Ferrari και 250 Aperta που είναι η cabrio έκδοση της. Η LaFerrari τροφοδοτείται από ατμοσφαιρικό κινητήρα 6.3 λίτρων με ισχύ 800 ίππων, ενώ του κρατάει «συντροφιά» ένας ηλεκτροκινητήρας 163 ίππων.

Συνδυαστικά αποφέρουν 963 ίππους και 900 Nm ροπής. Έτσι λοιπόν οι επιδόσεις εντυπωσιάζουν με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 3 δευτ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το Opel Ampera-e διένυσε 750 χλμ. με μια φόρτιση

Το ηλεκτροκίνητο Opel Ampera-e κατάφερνε να ταξιδέψει από την ανατολικότερη έως τη δυτικότερη πόλη της Γερμανίας με μια μόνο φόρτιση.

To ταξί Hyundai Κona που κινείται μόνο του (video)

Αρκετά ξεχωριστό θα είναι το εν λόγω κόκκινο ταξί Hyundai Kona, καθώς διαθέτει τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης. Τα δρομολόγια του θα

Μπορεί το Land Rover Discovery να τραβήξει 110 τόνους; (video)

Αν δεν υπήρχε το παρακάτω αποδεικτικό video δύσκολα θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι το Land Rover Discovery ρυμούλκησε ένα