Breaking News

Ρεκόρ Γκίνες ρυμούλκησης πάνω στο χιόνι με Maserati Levante

Ρεκόρ Γκίνες ρυμούλκησης πάνω στο χιόνι με Maserati Levante

Ο ταχύτερος snowboarder ρυμουλκούμενος από όχημα είναι ο Τζέιμι Μπάροου, χάρη στη Maserati Levante.

Το νέο αυτό ρεκόρ Γκίνες επιτεύχτηκε σε μια παγωμένη λίμνη στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας. Ο Μπάροου κρατώντας ένα σχοινί που ήταν δεμένο πίσω από το ιταλικό SUV κατάφερε αρχικά να αναπτύξει πάνω στη σανίδα του ταχύτητα 151.57 χλμ./ώρα και έπειτα 147.72 χλμ./ώρα, επομένως η μέση ταχύτητα του ήταν 149.65 χλμ/.ώρα.

Έτσι λοιπόν κατέκτησε νέο ρεκόρ Γκίνες καταρρίπτοντας το αντίστοιχο προηγούμενο του 2016 που ήταν 99.87 χλμ./ώρα και είχε σημειωθεί στην ίδια λίμνη από τον Μπάροου.

Λόγω της χαμηλής πρόσφυσης η Levante φορούσε στους τροχούς της χειμερινά ελαστικά Pirelli Scorpion, ενώ έκαστο διέθετε 474 καρφιά μήκους 4 χλστ. Κάτω από το καπό της βρίσκονταν ο V6 twin-turbo κινητήρας των 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 350 ίππους και 500 Nm.

Παράλληλα συνδυάζονταν και με το σύστημα τετρακίνησης “Q4 Intelligent All-Wheel Drive”. Υπενθυμίζουμε ότι η ισχυρότερη Levante S έχει ισχύ 430 ίππων και ροπή 580 Nm.



Related Articles

Πάρτε μια δόση του νέου Honda Civic Type R! Έρχεται με περισσότερους ίππους

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του επόμενου Civic Type R έδωσε στη δημοσιότητα η Honda. H κορυφαία έκδοση του Civic δε

Η Ευρώπη ζητάει περισσότερα Ranger από όσα παράγει η Ford

Ιδιαίτερα δημοφιλές αποδεικνύεται το Ford Ranger, το pickup της μπλε οβάλ εταιρείας, καθώς έρχεται πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του

Μια μητέρα οδηγεί την BMW M5 στην πίστα (video)

Ασυνήθιστη εικόνα σίγουρα, όχι όμως απίθανη, καθώς και οι μητέρες έχουν τελικά δικαίωμα, αλλά και ταλέντο στη γρήγορη οδήγηση. Οι