Breaking News

Μια μητέρα οδηγεί την BMW M5 στην πίστα (video)

Μια μητέρα οδηγεί την BMW M5 στην πίστα (video)

Ασυνήθιστη εικόνα σίγουρα, όχι όμως απίθανη, καθώς και οι μητέρες έχουν τελικά δικαίωμα, αλλά και ταλέντο στη γρήγορη οδήγηση.

Οι περισσότεροι δε μπορούν να φανταστούν τη μητέρα τους να σχολάει από τη δουλειά της, να επιβιβάζεται σε μια λευκή BMW M5 και πριν φτάσει στο σπίτι να κάνει μια στάση την πίστα για να οδηγήσει εκεί στο όριο πηγαίνοντας διαρκώς με το πλάι.

Το παραπάνω σενάριο επιστημονικής φαντασίας για πολλούς γίνεται πράξη στο παρακάτω video, ενώ ίσως να περνάει και ένα έμμεσο μήνυμα στις σύγχρονες μητέρες ότι υπάρχει και αυτή η λύση εκτόνωσης όταν σε πνίγουν οι δουλείες του σπιτιού, το μεγάλωμα των παιδιών και η πίεση στην εργασία.

Το σίγουρο είναι ότι ο V8 TwinPower Turbo κινητήρας των 4.4 λίτρων απόδοσης 600 ίππων και 750 Nm ροπής της M5, δε δέχτηκε μητρική φροντίδα, αλλά την άγρια πλευρά της θηλυκής ύπαρξης.


Tags assigned to this article:
BMWM5μητέρα

Related Articles

Ταξί χωρίς οδηγό από την Nissan (video)

Στο μέλλον οι οδηγοί των ταξί δε θα χρειάζεται να δουλεύουν, καθώς θα στέλνουν τα οχήματα τους να βγάλουν μόνα

Ποιο είναι το ταχύτερο station wagon στον κόσμο;

Στη νέα Alpina B5 BI-Turbo Touring αποδόθηκε αυτός ο βαρυσήμαντος τίτλος, λόγω των επιδόσεων της. Ο V8 twin-turbo κινητήρας των

Πόσα μπαλόνια μπορεί να σπάσει η BMW M2 σε 60 δευτ.; (video)

Συνήθως ο κόσμος θέλει να μάθει πόση ταχύτητα μπορεί να αναπτύξει η νέα BMW M2 Competition εντός ορισμένου χρόνου. Δύσκολο